CambridgeGroot-Brittannië

Engels leren in Cambridge

Volg een taalcursus in Cambridge en treed in de voetsporen van enkele van de grootste genieën uit de geschiedenis in deze typische Britse universteitsstad.

Schrijf je in voor een cursus Engels in Cambridge en maak deel uit van een eeuwenoude traditie van uitstekend academisch niveau. De talenschool van EF is gevestigd in een groene woonwijk, op 10 minuten fietsen van het centrum. Deze rustige wijk is een ideale omgeving om je te concentreren op je cursus Engels. Vanuit Cambridge ben je met de trein in 50 minuten in Londen en onze studenten maken hier in de weekends vaak gebruik van.

Onze cursus Engels in Cambridge gaat door in een charmant Victoriaans gebouw dat volledig in eigendom en beheer is van EF. De talenschool beschikt over een eigen tuin en binnenhof, compleet met barbecue, tafeltennis en grote zitruimte, perfect voor gezellig samenzijn voor en na de lessen. EF Cambridge heeft ook een eigen cafetaria, een studentenlounge met biljarttafel, speciale studieruimtes en moderne leslokalen.

Doordrongen van academische traditie

Cambridge is een van de meest adembenemende studentensteden ter wereld. Universiteitsgebouwen met de allure van een kasteel rijzen op uit het groene Engelse landschap en het historische stadscentrum wordt gekenmerkt door met klimop begroeide gebouwen, keienstraatjes en charmante bruggetjes. Voorbij het centrum strekt de stad zich uit langs steile rivieroevers en lommerrijke dorpjes

Geschiedenis en traditie zijn hier belangrijk en de studenten van onze cursus Engels in Cambridge nemen de ervaring met beide handen aan. Over de rivier de Cam glijden in een punter, de Engelse versie van de Venetiaanse gondel. Met andere studenten voetballen op de universiteitsterreinen. Naar live optredens gaan in een plaatselijke club of dansen in de legendarische nachtclubs van de stad tot je erbij neervalt. Intellectuele gesprekken voeren in een historische pub, zoals dat generaties lang voor jou werd gedaan. In de voetsporen treden van Cambridge alumni Charles Darwin, Sir Isaac Newton en koning George VI kan moeilijk nog aangenamer.

Lees meer

Highlights programma

 • Start elke maandag
 • Studeer 2 tot 52 weken in het buitenland
 • Ga gegarandeerd elke 6 weken een taalniveau omhoog
 • Leer met vrienden uit wel 100 landen

Highlights school

 • Mooie historische school op de op één na oudste campus van Cambridge University
 • Excursies naar onder andere Londen en Wales
 • Op korte wandelafstand van populaire studentenpubs, winkels en bioscoop
 • Openbaar vervoer stopt naast de school

Bekijk een grotere kaart
Sluit -

LEER MEER EN SNELLER.

Gegarandeerd resultaat. Je gaat elke zes weken een niveau omhoog dankzij onze innovatieve en persoonlijke lesmethode: een mix van klassikale lessen, interactieve tools en onderdompeling in de cultuur.

Verberg
 • Intensieve cursus

  Intensieve, versnelde taalstudie, de populairste cursus.

  32 lessen/weekOntdek meer

  Startdata

  Elke maandag

  Niveau

  Beginner tot gevorderd

  Lengte

  2 tot 52 weken

  Online cursus vooraf

  Vanaf inschrijving

  Online cursus na afloop

  Bij de prijs inbegrepen tot 6 maanden na alle intensieve cursussen Engels

  Ideale cursus voor

  Studenten die om studie- of professionele redenen zo snel mogelijk een taal willen leren

  Lees meer

 • Algemene cursus

  Een mooi afgerond programma binnen je taalstudie

  26 lessen/weekOntdek meer

  Startdata

  Elke maandag

  Niveau

  Beginner tot gevorderd

  Lengte

  2 tot 52 weken

  Online cursus vooraf

  Vanaf inschrijving

  Online cursus na afloop

  Bij de prijs inbegrepen tot 3 maanden na alle algemene cursussen Engels

  Ideale cursus voor

  Studenten die op zoek zijn naar een afgebakende cursus waarin zij een goed begrip van de essentiële taaldisciplines verkrijgen.

  Lees meer

 • Basiscursus

  Combineer je taalcursus met een vakantie vol plezier.

  20 lessen/weekOntdek meer

  Startdata

  Elke maandag, alleen tijdens de zomer

  Let op: in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika duurt de zomer van januari tot maart

  Niveau

  Beginner tot gevorderd

  Lengte

  2 tot 12 weken

  Online voorbereidingscursus

  Vanaf inschrijving

  Ideale cursus voor

  Studenten die zich willen verdiepen in het communiceren in een vreemde taal en tegelijkertijd veel vrije tijd willen hebben om hun bestemming te ontdekken.

  Lees meer

 • Cambridge examens

  De cursus van het Cambridge examen is ideaal voor studenten die aan een universiteit willen gaan leren of gaan werken om zo hun taalniveau te kunnen meten.

  32 lessen/weekOntdek meer

  Startdata

  geselecteerd aantal maandagen

  Niveau

  gemiddeld tot gevorderd

  Lengte

  10, 12, 13, 16, 20 of 24 weken

  Online voorbereidingscursus

  vanaf inschrijving

  Online cursus na afloop

  nog 6 maanden inbegrepen in de prijs na alle intensieve cursussen Engels

  Ideale cursus voor

  Studenten die als doel hebben om toegelaten te worden tot een internationale universiteit, vergroten van de kansen op de arbeidsmarkte of hun huidige taalniveau willen meten.

  Lees meer

 • Andere Engelse Examens

  Andere taalexamens en examenvoorbereiding

  32 lessen/weekOntdek meer

  Startdata

  het hele jaar door, om de twee weken op maandag

  Niveau

  gemiddeld tot gevorderd

  Lengte

  6, 8, 12, 16, 20 of 24 weken

  Online voorbereidingscursus

  vanaf inschrijving

  Online cursus na afloop

  nog 6 maanden inbegrepen in de prijs na alle intensieve cursussen Engels.

  Ideale cursus voor

  Studenten die een universitaire studie in Noord-Amerika ambiëren of zich voorbereiden op een internationale carrière.

  Lees meer

 • EF Stageprogramma

  Combineer minimum 8 weken taalstudie met 8-9 weken stage. Beschikbaar in de meeste niet-Amerikaanse bestemmingen.

  32/26 lessen/weekOntdek meer

  Startdata

  Elke maandag

  Niveau

  Bovengemiddeld tot gevorderd

  Lengte

  Minimaal 8 weken cursus met 50-100 stage-uren

  Omschrijving

  Woon een aantal praktische lessen bij die variëren van sollicitatiegespreksvaardigheden tot CV-schrijven, naast het volgen van gastlezingen en brengen van educatieve bezoeken aan een aantal populaire vertegenwoordigers van bepaalde branches. Afhankelijk van de bestemming kan jouw programma 8 tot 9 weken duren.

  Lees meer

THUIS IN DE WERELD

Leef als een local. Kom na een dag punten op de rivier de Cam thuis in de EF-residentie of kies voor een gastgezin.

 • EF Gastgezin

  Ervaar maximale culturele uitwisseling door met native speakers in een gastgezin te wonen. Leer de lokale cultuur kennen, pik uitdrukkingen gemakkelijker op en kom thuis met een authentieker accent. Ontbijt en dineer doordeweeks in jouw gastgezin en krijg in het weekend zelfs alle maaltijden.

 • EF Residentie

  Woon op het schoolterrein, op wandelafstand van de klaslokalen. Je ervaart het bruisende campusleven samen met studenten uit wel 100 landen. Maak gebruik van faciliteiten als een cafetaria, studentenlounge, sportcomplexen, draadloos internet en meer. Inwonende EF-medewerkers staan altijd voor je klaar.

  Purbeck House: en suite 2-pers.kamer vanaf €95/week. Eigen catering. 10 minuten wandelen naar de school.

Video's en foto's van Cambridge

 • EF Cambridge - Teaser
 • EF Cambridge England UK
 • EF Language Courses Abroad

Studentenverhalen: Cambridge

 • ElisaBrazilië
 • Veronica RuizArgentinië
 • “De medewerkers van EF Cambridge zijn echt leuk en vriendelijk!”

  Elisa

 • “EF Cambridge zit vol met hele aardige mensen. Er zijn veel buitenlandse studenten met wie ik in het Engels kan communiceren.”

  Veronica Ruiz

Sluit -

Studentenleven in Cambridge

Cambridge is de beroemdste studentenstad ter wereld. De universiteit van Cambridge domineert hier niet alleen de architectuur; het studentenleven geeft de stad ook een jeugdige atmosfeer die in ieder café, iedere boekenwinkel en ieder park van deze historische stad te proeven is. De activiteitencoördinatoren laten je kennismaken met de plaatsen, activiteiten en mensen die Cambridge zijn ongeëvenaarde academische aura geven.

Sightseeing en cultuurWinkelenSport en buitenlevenExcursiesAmusement en nachtleven
Treed de universiteit van Cambridge in het voetspoor van enkele van de grootste denkers ter wereld. Bewonder de prachtige gotische architectuur van King’s College vanuit de historische King’s Parade. Wandel over de Mathematical Bridge, de beroemde brug bij Queen’s College. Vaar op een punter onder de neogotische Brug der Zuchten door. Klim naar de top van de kerktoren van Great St. Mary’s voor het beste uitzicht over de stad. Bewonder schilderijen van grote Europese meesters in het Fitzwilliam Museum en woon een toneelopvoering van een werk van Shakespeare bij tijdens het jaarlijkse Cambridge Shakespeare Festival.
Cambridge heeft een rijke schakering aan winkels, van chique antiekzaken tot designerboetieks met studentvriendelijke prijzen. Tientallen onafhankelijke boekenwinkels en cafés omgeven het universiteitsterrein, terwijl je voor grote warenhuizen in de Grand Arcade terecht kunt, een gigantisch overdekt winkelcentrum. En op de historische markt van Cambridge vind je werkelijk van alles, van verse plaatselijke producten tot chique horloges.
Ga een middag op een punter de Cam op om je techniek onder de beroemde bruggen van Cambridge te verfijnen. Maak een fietstocht door de eeuwenoude steegjes van het stadscentrum. Ga iedere week met vrienden tennissen op een van de tennisbanen van de stad. En word supporter van het plaatselijke professionele voetbalteam: Cambridge United F.C.
Vang in Londen bij Buckingham Palace een glimp van de koninklijke familie op. Bezoek andere grote Engelse steden of ga naar Parijs om een foto van de beroemde Eiffeltoren te maken. Bewonder de oeroude ruïnes van Stonehenge en ontdek de Schotse cultuur tijdens een weekend in Edinburgh.
Woon internationale acts bij in de Cambridge Corn Exchange, een historisch concertgebouw dat tijdens de examenperiode tevens als examenhal voor de studenten van Cambridge dienst doet. Lach om jong komisch talent in het ADC Theater, waar vele beroemde Britse komieken hun carrière begonnen. En drink samen met vrienden een pint in een van de historische pubs van de stad, net zoals de generaties voor jou dat deden.

Prijzen en data Cambridge

Persoonlijk en flexibel. Jouw cursus wordt aangepast aan jouw eigen behoeften. Dankzij startmomenten op iedere maandag en programma's van 2 tot 52 weken kun je studeren wanneer jou dat het beste uitkomt. Bij alle prijzen zit accommodatie in een lokaal gastgezin inbegrepen.

In de prijs begrepen

Cursus
 • 20, 26 of 32 Engelse lessen per week (lessen van 40 minuten)
 • EF-plaatsingstest en voortgangstracker
 • EF-cursuscertificaat
 • EFELT-rapport
 • Online cursus voor aanvang en achteraf
 • Toegang tot MyEF™ vanaf inschrijving
Accommodatie
 • Maandag tot vrijdag: ontbijt en diner
 • Weekend: alle maaltijden
 • Tweepersoonskamer in een gastgezin
Lesmateriaal
 • Digitale leermedia (tablet)
 • Academische materialen
Toegankelijkheid
 • Draadloos internet op de EF-school
CursusCursusduur
 • 2
 • 3
 • 4
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 24
 • 26
 • 28
 • 30
 • 32
 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
 • 44
 • 46
 • 48
 • 52
Basis
 • € 1.090
 • € 1.635
 • € 2.180
 • € 3.270
 • € 3.815
 • € 4.360
 • € 4.850
 • € 5.340
 • € 5.830
 • € 6.320
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
Ontvang prijsdetails
Algemene
 • € 1.130
 • € 1.695
 • € 2.260
 • € 3.390
 • € 3.955
 • € 4.520
 • € 5.030
 • € 5.540
 • € 6.050
 • € 6.560
 • € 7.070
 • € 7.580
 • € 8.090
 • € 8.600
 • € 9.110
 • € 9.620
 • € 10.130
 • € 10.640
 • € 11.150
 • € 11.660
 • € 12.680
 • € 13.700
 • € 14.720
 • € 15.740
 • € 16.760
 • € 17.780
 • € 18.800
 • € 19.820
 • € 20.840
 • € 21.860
 • € 22.880
 • € 23.900
 • € 24.920
 • € 26.960
Ontvang prijsdetails
Cambridge examens
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • € 5.120
 • € 5.700
 • € 6.280
 • € 6.860
 • € 7.440
 • € 8.020
 • € 8.600
 • € 9.180
 • € 9.760
 • € 10.340
 • € 10.920
 • € 11.500
 • € 12.080
 • € 12.660
 • € 13.240
 • € 14.400
 • € 15.560
 • € 16.720
 • € 17.880
 • € 19.040
 • € 20.200
 • € 21.360
 • € 22.520
 • € 23.680
 • € 24.840
 • € 26.000
 • € 27.160
 • € 28.320
 • € 30.640
Ontvang prijsdetails
Stageprogramma
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • € 5.040
 • € 5.585
 • € 6.130
 • € 6.675
 • € 7.220
 • € 7.765
 • € 8.310
 • € 8.855
 • € 9.400
 • € 9.945
 • € 10.490
 • € 11.035
 • € 11.580
 • € 12.125
 • € 12.670
 • € 13.760
 • € 14.850
 • € 15.940
 • € 17.030
 • € 18.120
 • € 19.210
 • € 20.300
 • € 21.390
 • € 22.480
 • € 23.570
 • € 24.660
 • € 25.750
 • € 26.840
 • € 29.020
Ontvang prijsdetails
Meest gekozen

Meer informatie over reis en prijzen