EF & The Olympics

Vriendschap. Uitmuntendheid. Respect. Dit zijn de belangrijkste waarden uit de Olympic Movement. Sinds Baron Pierre de Coubertin de moderne Olympische spelen oprichten, heeft het International Olympic Committee jongeren en volwassen altijd aangemoedigd voor een betere en vredige wereld.

Dit is een missie die wij volkomen begrijpen bij EF. EF werkt met de Olympische Spelen sinds 1988 en leveren verschillende educatieve oplossingen die begrijpen en connecten promoten bij de Olympische en de Paralympische Spelen. Wij bieden online taaltesten voor vrijwilligers, ontworpen voor sport en het Olympisch onderbrengen van studenten, en hen worden professionele taalvaardigheden aangeleerd.

Wij hebben de volgende rollen gehad:

  • Officiële partner voor het verzorgen van taaltrainingen van de Beijing 2022 Olympische Winterspelen.
  • Tokio 2020 officiële partner voor taaltrainingen.
  • Officiële onderwijs sponsor van de PyeongChang 2018 Olympische Winterspelen.
  • Officiële taalactiviteiten leverancier van de Rio de Janeiro 2016 Zomerspelen.
  • Officiële leverancier van de taalprogramma's van de 2014 Sochi Olympische Winterspelen.
  • Officiële partner voor het verzorgen van taaltrainingen van de Beijing 2008 Olympische Spelen.
  • Officiële taalschool van de Seoul 1988 Zomerspelen

EF's inzet voor de Olympische spelen gaat nog lang door na de eindceremonie. Het hele jaar door reist U.S. Olympic Gold Medalist en EF Olympic Ambassador DeeDee Trotter over de hele wereld om inspirerende presentaties te geven over leiderschap, uithoudingsvermogen en het doorbreken van belemmeringen.

Al meer dan 30jaar, steunt EF trots de Olympische waarden. Met Tokio 2020 in het vooruitzicht hebben wij heel veel zin om de geschiedenis voort te zetten. Samen met de Olypmische Spelen bereiken we een groter en diversere populatie en creëren we ervaringen die de wereld voor je openen.