Ben je van plan om een nieuwe taal te leren? Kies dan voor één van de taalreizen van EF. Een taalreis is de leukste, avontuurlijkste en meest effectieve manier om een vreemde taal te leren spreken. EF is al ruim 50 jaar expert op het gebied van taalreizen en heeft meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Er zit dus ongetwijfeld een taalcursus in het buitenland voor jou tussen. Van een 2-weekse cursus Engels in Cambridge tot 9 maanden Spaans leren in Barcelona, de keuze is aan jou!

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, Spanje, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, China, Japan, Korea, United Arab Emirates, Rusland

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, Spanje, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, China, Japan, Korea, United Arab Emirates, Rusland

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 12 talen in 52 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, Spanje, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, China, Japan, Korea, United Arab Emirates, Rusland

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen

Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.

bestemming: Engeland, Amerika, Canada, Malta, Australië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Afrika, Spanje, Costa Rica, Mexico, Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland, China, Japan, Korea, United Arab Emirates, Rusland

Een gepersonaliseerde taalreis voor jou en niemand anders

EF biedt wereldwijd taalreizen aan in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Mandarijn, Japans, Koreaans, Portugees en Russisch. Onze taalreizen zijn in verschillende lengtes beschikbaar en je kunt zelf de intensiteit van de taalcursus buitenland bepalen. Je zult ingedeeld worden bij studenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken.

Daarnaast kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. Verder regelt EF je accommodatie tijdens je taalreis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven. Onze studieadviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat de taalcursus buitenland perfect op jouw interesses, wensen en leerbehoeften aansluit.

Taalreizen voor alle leeftijden: van juniors tot volwassenen

We bieden verschillende taalreizen buitenland aan voor alle leeftijden en leerdoelen. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste past bij je eigen schema, leeftijd en individuele behoeften.

Taalreizen voor scholieren en juniors

Taalreizen voor scholieren en juniors komen in verschillende vormen en maten, afhankelijk van jouw leeftijd, niveau en interesses. Wil jij een taal leren in het buitenland tijdens of na de middelbare school? EF biedt taalreizen voor scholieren tussen 12 en 13 jaar, terwijl andere taalreizen zich uitsluiten richten op 14-jarigen. Voor scholieren die nog op de basisschool zitten, bieden we taalkampen aan, waar ze spelenderwijs met leeftijdgenoten een nieuwe taal kunnen leren.

We begrijpen dat ouders terughoudend zijn om hun kinderen jonger dan 14 jaar op zo'n avontuur te sturen. Daarom behoort veiligheid tot onze prioriteiten. Zo verblijven onze jongste deelnemers op een veilige en afgesloten campus waar ze 24/7 in contact staan met onze stafmedewerkers. Via onze app EF CampusConnect kunnen ouders direct communiceren met de staf en gedurende de taalreis in nauw contact met hun kinderen blijven. Zo verzekeren wij dat onze taalreizen voor scholieren een geweldige en succesvolle ervaring zijn, zowel voor de kinderen als hun ouders.

Taalreizen voor studenten en young adults

Voor studenten die ambitieus zijn en weten wat ze willen in het leven, biedt EF taalreizen voor studenten en young adults aan. Meer en meer bedrijven zijn namelijk op zoek naar kandidaten met internationale studie- of werkervaring en interculturele vaardigheden. Een taalreis voor studenten is de ideale oplossing om deze vaardigheden te ontwikkelen en zodoende jouw carrièremogelijkheden aanzienlijk te verbeteren.

Natuurlijk bieden taalreizen voor studenten ook tal van andere voordelen. Tijdens je verblijf in het buitenland leer je een heel nieuw land kennen, kun je je echt onderdompelen in de cultuur en leg je zelfs internationale contacten na een semester of tijdens de zomervakantie. Door de vrijetijdsbesteding leer je niet alleen een taal tijdens taalreizen studenten. Maar heb je genoeg tijd om tot rust te komen en vol goede moed aan het volgende semester of studiejaar te beginnen.

Taalreizen voor volwassenen en professionals

EF biedt ook programma's voor volwassenen en professionals aan. Of je nu 30, 40 of 50 jaar bent, taalreizen volwassenen zijn een ongekend avontuur. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al over taalvaardigheden beschikt: een taalreis voor volwassenen wordt gepersonaliseerd zodat jij snel en efficiënt jouw leerdoelen kunt bereiken.

Heb jij bijvoorbeeld een taalcertificaat nodig om die volgende promotie af te dwingen? Dan kun je dat doen door te kiezen voor een van onze taalreizen voor volwassenen. Met nieuwe interculturele vaardigheden, een Cambridge taalcertificaat op zak, ben jij in staat om nog waardevoller te zijn voor jouw bedrijf, afdeling of team. Daarbij kun jij beter communiceren met mensen van over de hele wereld, zowel professioneel als privé.

Taalcursus in het buitenland voor alle niveau's en interesses

Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke student heeft dezelfde (leer)behoeften. Bij EF erkennen we de verschillen en hebben daarom besloten taalcursussen op maat aan te bieden. Onze taalcursussen in het buitenland - variërend van 2 tot 52 weken - starten elke maand en worden aangeboden in 12 talen en in drie verschillende cursusintensiteiten:

 • EF Taalcursus buitenland Basis - Focus op communiceren in de nieuwe taal en geniet van vrijetijdsbesteding op één van onze bijzondere bestemmingen.
 • EF Taalcursus buitenland Algemeen - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalcursus buitenland, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
 • EF Taalcursus buitenland Intensief - Leer zo snel mogelijk alle facetten van een vreemde taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw taalreis aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en sector- en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw taalreis in het buitenland een investering voor de toekomst.

Waarom kiezen voor de taalreizen van EF?

Al meer dan 50 jaar werkt EF aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al miljoenen volwassenen en jongeren succesvol geholpen om een taal in het buitenland te leren. Hieronder vind je een overzicht van redenen om te kiezen voor de taalreizen van EF:

 • 50+ jaar ervaring: EF is actief sinds 1965 en wereldwijd marktleider in het aanbieden van taalreizen.
 • Meer dan 50 bestemmingen: Bij EF kun je kiezen uit meer dan 50 bestemmingen. Elke taalschool staat op een toplocatie, centraal gelegen in de stad.
 • Innovatieve leersystemen: EF maakt gebruik van innovatieve leersystemen die samen met Cambridge University ontwikkeld zijn zodat je de taal zo snel en effectief mogelijk onder de knie krijgt.
 • Wereldwijd erkend: EF is wereldwijd erkend door de belangrijkste onderwijsorganisaties zoals the British council en ACCET.
 • Persoonlijk advies en begeleiding: Bij EF kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, zowel voor, tijdens, als na jouw taalreis. Zo kun je bijvoorbeeld tot 6 maanden na jouw taalreis gratis gebruikmaken van de online taaltrainingen van EF.
 • Taalscholen in eigen beheer: In tegenstelling tot veel andere organisaties heeft EF al haar scholen in eigen beheer en krijg je les van onze eigen EF-docenten. Zo ben je zeker van de kwaliteit van je opleiding.
 • Een complete ervaring: EF biedt je naast een taaltraining ook een activiteitenprogramma aan met onder andere cultuur, sport en trips. Zo worden er dagelijks excursies en andere leuke activiteiten georganiseerd.

Wat EF Taalreizen anders maakt? Onze taalscholen!

Alle leraren op EF Taalscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer aan een taalreis elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF Efekta™ leersysteem heb jij de mogelijkheid om jouw eigen leerplan samen te stellen en alle doelen succesvol te behalen.

Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kun je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te behalen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra. Wat hebben onze taalscholen nog meer te bieden?

 • Een warm en vriendelijk team van professionals, toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning.
 • Een veilige, moderne en comfortabele omgeving voor iedere docent en student.
 • Bevoegde docenten die zijn geselecteerd op basis van hun enthousiasme, creativiteit en toewijding zodat jij een continue academische en professionele ontwikkeling doormaakt.
 • Een uitstekende mix van nationaliteiten.

Een taalreis opent een nieuwe wereld

Het geheime ingredient van onze taalreizen is de mix van de buitenlandse taalcursus en culturele uitwisseling, oftewel van taallessen en vrijetijdsbesteding. Bij EF combineren we theorie en praktijk voor optimaal leerresultaat. Dus, in al onze taalreizen staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en excursies op het programma. Deze structuur geeft je niet alleen de unieke mogelijkheid om je eigen taalvaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar biedt ook genoeg vrije tijd om te genieten van je verblijf in het buitenland, om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen.

Je kunt kiezen om tijdens de (zomer of herfst)vakantie op een taalreis te gaan, slechts voor enkele weken of enkele maanden. Een tussenjaar nemen in combinatie met een taalreis in het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden. Onze ervaren studieadviseurs helpen jou graag bij het vinden van een taalreis die geschikt is voor jouw leeftijd, niveau en doelen.

Bekijk de video's over EF Taalreizen

Wil jij enkele video's bekijken om zo al de sfeer te proeven? Neem dan eens een kijkje op het YouTube-kanaal van EF Taalreizen en ontdek welke avonturen andere scholieren, studenten en volwassen hebben beleefd.

Meer weten over een taal leren in het buitenland?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalreis van EF. Wil jij meer informatie over onze taalreizen? Of wil jij een van onze informatiedagen bijwonen?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalreis in het buitenland met EF.