Taalcursus Duits

Duits leren kan lastig zijn door alle gecompliceerde grammaticaregels en vervoegingen. Met een goede taalcursus Duits heb je deze regels zo onder de knie en ga je het zeker leuker vinden om Duits te leren. Er is geen betere manier dan een cursus Duits in Duitsland. Meer weten over een taalreis Duits? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus Duits

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Duitsland

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Duitsland

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Duitsland

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Duitsland

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een cursus Duits leren, oefenen en toepassen is?

Een goede taalcursus Duits moet voldoende gedetailleerd zijn om jou correct en volledig Duits te leren, maar ook concreet genoeg zijn om jou het zelfvertrouwen te geven om vanaf het begin Duits te spreken. Onze taalcursus Duits omvat beide. Vanaf dag 1 focussen we op het aanleren van Duitse spreek- en luistervaardigheden.

Na de les ga je op pad met medestudenten en oefen je wat je zojuist hebt geleerd. Deze sterke cyclus van leren, oefenen en toepassen is de basis van elke taalcursus Duits. Of je nu naar een Duits zomerkamp komt of een heel academisch jaar blijft, na thuiskomst zul je de taal met meer vertrouwen spreken en gemotiveerd zijn om Duits te blijven leren en gebruiken.

Welk taalniveau heb je nodig voor een taalreis Duits?

Onze taalreis Duits combineert enkele uren klassikale taalles per dag met geplande activiteiten en voldoende vrije tijd. Dit rooster biedt genoeg structuur om je taalvaardigheden snel te verbeteren en geeft tegelijkertijd genoeg vrijheid om leuke dingen te doen tijdens jouw verblijf in het buitenland.

Een taalreis Duits is een korte studieboost tijdens een schoolvakantie of een korte werkpauze, maar ook een langer onderwijsprogramma zijn waarin je de vreemde taal bijna vloeiend leert spreken. Onze educatieve adviseurs helpen je bij uitkiezen van een van onze taalreizen Duits, zodat die het beste aansluit bij jouw eigen leeftijd, taalervaring en -doelen.

Waarom volg je een taalcursus Duits het beste in Duitsland?

Duitsland heeft nog altijd een van de sterkste economieën ter wereld en is een drijvende kracht achter Europa. Veel Duitse bedrijven hebben kantoren in het buitenland. Een taalcursus Duits is een waardevolle kwalificatie op je CV en biedt mogelijk nieuwe carrièremogelijkheden.

Duitsland is daarnaast een belangrijk centrum van onderzoek en ontwikkeling. Hoewel veel wetenschappelijk onderzoek tegenwoordig in het Engels plaatsvindt, kan het zeker geen kwaad om ook wat Duits te spreken als je samenwerkt met Duitstalige collega's. Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen van het Duits wil leren of juist een meer ervaren spreker bent die zich wil focussen op bepaalde vaardigheden: wij hebben een taalcursus Duits die bij je past.

Cursus Duits voor beginners en gevorderden

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd onderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger taalniveau Duits.

  • EF Basiscursus Duits - Focus op communiceren in de Duitse taal en geniet van veel vrije tijd in Berlijn of München
  • EF Algemene cursus Duits - Verkrijg goed taalbegrip tijdens deze Duitse cursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen
  • EF Intensieve cursus Duits - Leer zo snel mogelijk de Duitse taal voor studie- of loopbaandoeleinden

Daarbij heb je de gelegenheid om jouw cursus aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven en openbaar spreken, examenvoorbereiding, Duitse kunst en cultuur, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken.

Waarom kiezen voor een taalreis Duits van EF?

We zijn er trots op een van de grootste aanbieders van taalreizen ter wereld te zijn. We nemen studenten mee naar meer dan 60 bestemmingen op elk continent, met uitzonding van Antarctica! Of je nu op zoek bent naar een beproefde, typische talenreis naar Londen of meer zin hebt in een unieke trip naar Zuid-Afrika: je vindt het hier.

Maar wat ons echt uniek maakt, is dat we méér doen dan je alleen een reis verkopen. We zijn de enige onderwijsinstelling die je begeleiden bij elke stap van je taalprogramma, vanaf het moment dat je begint met oriënteren tot jouw thuiskomst na afloop van je talenreis. Je kunt zelfs de hele wereld rondreizen en weer terugkomen, maar er altijd op rekenen dat onze taalreizen een groot succes zijn.

Ik wil een cursus Duits volgen, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats op onze taalschool in Duitsland. Wil jij meer informatie over een cursus Duits? Of wil jij weten wat de kosten van een taalcursus Duits zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus Duits buitenland.