Studeren in het buitenland

Ga studeren in het buitenland en leer een vreemde taal zonder dat je hier moeite voor hoeft te doen. Wanneer je een studie in het buitenland volgt, leer je de taal vloeiend spreken, maak je nieuwe vrienden van over de hele wereld en beleef je samen met hen een onvergetelijke tijd. Studeren in het buitenland klinkt misschien als een droom, maar EF maakt deze samen met jou werkelijkheid.

Kies een programma volgens leeftijd

Naar het buitenland met EF

Of je nu op een universiteit of taalschool gaat studeren, het grote voordeel van het volgen van een studie in het buitenland is dat je buiten de lessen je talenkennis kunt oefenen in het dagelijks leven. Met onze expertise en een beetje moed en toewijding heb je de taal binnen de kortste keren onder de knie. Er zijn echter nog veel meer redenen waarom in het buitenland studeren een goede keuze is. Samen met alle internationale studenten zul je namelijk ongetwijfeld een geweldige ervaring tegemoet gaan. Ook al ben je ver weg van je vertrouwde omgeving, je zult je niet gaan vervelen op je buitenlandse studies. Kortom, studeren in het buitenland is in alle opzichten een goede keuze! Ga mee studeren in het buitenland! Kies uit 7 talen, meer dan 40 bestemmingen, eigen internationale kwaliteitsscholen en meer dan 50 jaar ervaring en ga naar het buitenland met EF!

Kies je studie in het buitenland

EF biedt verschillende programma's aan om te studeren in het buitenland. Met internationale buitenlandse studies in 7 talen, op 44 locaties ter wereld kun je alle kanten op. Alle EF-scholen beschikken over de modernste faciliteiten en de docenten ter plaatse zijn stuk voor stuk specialisten die je zullen helpen je doelen waar te maken. Met ruim 50 jaar ervaring in internationaal onderwijs weten we wat nodig is om jou zo effectief mogelijk een taal aan te leren. Daarnaast besteedt EF veel aandacht aan activiteiten en excursies, zodat je naast de plaatselijke taal, ook de cultuur leert kennen. Studeren in het buitenland met EF maakt van jouw studie in het buitenland een absolute levenservaring! Twijfel niet en ga met ons mee naar het buitenland!