ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Studeren in Malta

Een van de meest leuke manieren om Engels te leren spreken is door te gaan studeren in Malta. Een korte intensieve taalreis zal jouw Engels perfectioneren en je motiveren vloeiend Engels te spreken. Met een langer verblijf zul jij je Engels naar een geheel nieuw niveau tillen en je waardevolle Engelse certificaten opleveren. Al onze Engels Studeren in Malta programma's kunnen op jouw doelstellingen en schema worden afgestemd.

Studeren in Malta
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Malta

Waarom studeren op Malta?

Wie zich opgeeft om te studeren in Malta geeft daarmee niet alleen z'n Engels een boost, maar meldt zich ook aan om een schitterende Mediterrane plek te ontdekken. Het land bezorgt je een vakantiegevoel en leren wordt leuk in de interactieve lessen waarin de nadruk wordt gelegd op communicatievaardigheden.

We maken jouw cursus op maat, zodat jij al je taaldoelen kunt bereiken tijdens het studeren op Malta. We bieden cursussen aan van elk mogelijke lengte (van twee weken tot een heel uitwisselingjaar) en geven les aan elk type student, of je nu nog geen woord Engels spreekt of juist een cursus voor gevorderden nodig hebt.

Engels studeren in Malta is flexibel en persoonlijk

Ga studeren in Malta en jaag je droom achterna! Ambieer je een hoogstaande carrière in de internationale zakenwereld? Wil je diep in je hart graag aan een Engelstalige universiteit studeren? Of wil je genoeg Engels leren om vrienden te kunnen maken tijdens een gap-year na de middelbare school of tijdens je pensioen?

Wat jouw doel van studeren in Malta ook is, wij hebben altijd een cursus die bij je past. Onze flexibele, persoonlijke programma's maken het gemakkelijk om je taaldoelen te bereiken en soms zelfs nog meer te leren dan gepland. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiekamp van twee weken, word klaargestoomd voor een Engelstalige universiteit of een loopbaan in een bepaald vakgebied, en alles daartussen: alles is mogelijk!