Taalcursus

Een taalcursus in het buitenland is de perfecte manier om zo snel mogelijk een taal onder de knie te krijgen. Bij EF kun je een talencursus in het buitenland volgen waarin je aan de hand van onze eigen lesmethode de taal leert samen met internationale EF-studenten van alle leeftijden. EF selecteert alleen de allerbeste locaties in het buitenland en verzorgt jouw taalcursus van A tot Z:

Kies een programma volgens leeftijd

Taalcursus

Misschien heb je al eerder een taalcursus gedaan: dan weet je hoe belangrijk het is er een met de juiste docent te vinden. Een uitstekende taalcursus zorgt er niet alleen voor dat je continu vooruitgang boekt in de taal, maar vergroot ook je nieuwsgierigheid, motivatie en effectiviteit als student zijnde. Wij bieden taalcursussen in het buitenland aan op meer dan 50 bestemmingen over de hele wereld, maar ook online cursussen Engels. Of je nu tijdens je studie graag een jaar in Parijs wilt wonen of op zoek bent naar een Engels zomerkamp vlakbij het strand: wij hebben talencursussen die je helpen om op jouw eigen tempo je doel te bereiken. Ga mee op een EF taalcursus! Kies uit 7 talen, meer dan 40 bestemmingen, eigen internationale kwaliteitsscholen en meer dan 50 jaar ervaring.

Een taal leren

Houd bij het kiezen van een taalcursus in gedachten dat verschillende factoren een rol spelen bij het bereiken van jouw taaldoelen. Ten eerste: een taal leren kost tijd. Kies aan de hand van je huidige taalkennis een taalcursus van de juiste lengte om het niveau te bereiken dat je nastreeft. Ten tweede moet je je realiseren dat een taal leren ook oefening vereist. Er is geen betere manier om een taal met vertrouwen te leren spreken dan met een taalcursus in het buitenland. Tot slot vereist het een taal leren ook toewijding. Wij doen er alles aan om je te helpen bij het bereiken van jouw taaldoelen, maar dat lukt alleen als we samenwerken. Jouw toewijding aan het onderwijs is het allerbelangrijkst.