Taalcursus

Taalcursus
4.9
1972
(1.972 beoordelingen)
4.9

Een taalcursus in het buitenland is een periode van culturele uitwisseling en ervaring in een ander land, om op de snelste en meest efficiënte manier je taalvaardigheden te verbeteren of een nieuwe taal te leren. Door taalreizen in het buitenland wordt je kennis vergroot en creëer je nieuwe kansen voor jezelf. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeFrankrijkKoreaDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingapore
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF English Live

EF English Live

18+ jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
Bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.
Hult EF Corporate Education

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.
Bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

In het kort, wat biedt een taalcursus van EF?

  • Populaire bestemmingen (landen): Engeland, Verenigde Staten, Malta, Australië, Spanje, Frankrijk, Duitsland.
  • Alle taalcursussen: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Chinees / Mandarijn, Koreaans.
  • Leeftijden voor een taalcursus: 13-18 jaar, 18-25 jaar, 25+ jaar.
  • Typen taalcursussen: onder andere basis, algemeen, intensief, business, gericht op specifieke interesses en examenvoorbereiding.
  • Verblijf: gastgezin, studentenresidentie, appartement.
  • Duur van een taalcursus: 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar ... jij beslist!
  • Prijs van de taalcursus: de prijs van een taalcursus varieert volgens de wensen en behoeften van scholier, student of volwassene.

EF Taalcursussen voor alle leeftijden, niveaus en interesses

We bieden taalcursussen aan voor alle doelen en budgetten. Met EF heb je de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste past bij je eigen schema, leeftijd en individuele behoeften. Vooral populair zijn onze taalcursussen voor de volgende leeftijdsgroepen:

  • Taalcursus in het buitenland voor scholieren
  • Taalcursus in het buitenland voor studenten
  • Taalcursus in het buitenland voor volwassenen en professionals

In de geglobaliseerde wereld van vandaag zijn taalvaardigheden en interculturele skills de sleutel tot internationaal succes, zowel persoonlijk als professioneel.

Het ontdekken van nieuwe plaatsen, jezelf onderdompelen in vreemde culturen en nieuwe vrienden maken over de hele wereld zijn bewezen factoren voor succes op lange termijn - zowel professioneel als privé. Maar hoe leer je het best een nieuwe taal? Heel eenvoudig - door een taalcursus in het buitenland!

Een taal leren in het buitenland betekent 'work hard, play hard'

Het geheime ingrediënt voor een succesvolle taalcursus is de mix van lessen en vrije tijd. Bij EF combineren we beide voor optimaal leersucces. Dus, in al onze taalcursussen in het buitenland staan er altijd tal van recreatieve activiteiten en begeleide excursies op het programma.

Deze structuur geeft je niet alleen de unieke mogelijkheid om je taalvaardigheden zo snel mogelijk te verbeteren, maar ook genoeg vrije tijd om te genieten van je verblijf in het buitenland en om zoveel mogelijk van de stad en het gastland te leren kennen. Dat is wat een taal leren in het buitenland betekent, work hard and play hard. Een taalcursus kan plaatsvinden tijdens je vakantie voor enkele weken of je kan enkele maanden vertrekken tot er zelfs een tussenjaar van maken.

Onze ervaren consultants helpen je zeer graag bij het vinden van een taalcursus die geschikt is voor jouw leeftijd, niveau en doelen!

Waarom een taalcursus volgen met EF?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren! Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op!

Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up-to-date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer aan een taalcursus elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen in onze officiële testcentra.

Veelgestelde vragen

Kan ik de cursus aanpassen aan mijn leerdoelen?

Een taalcursus in het buitenland is de perfecte manier om zo snel mogelijk een taal onder de knie te krijgen. Bij EF kun je een talencursus in het buitenland volgen waarin je aan de hand van onze eigen lesmethode de taal leert samen met internationale EF-studenten van alle leeftijden. EF biedt wereldwijd taalcursussen aan in de talen Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Chinees/Mandarijn, Japans en Koreaans.

Onze taalcursussen in het buitenland zijn er in verschillende lengtes en je kunt zelf de intensiteit bepalen. Je zult ingedeeld worden bij studenten met hetzelfde taalniveau, zodat je op je eigen de tempo de taal leert spreken. Daarnaast kun je bij EF rekenen op een uitgebreid cultureel programma, zodat je naast de taal ook de cultuur van je gastland leert kennen. 

Verder regelt EF je accommodatie tijdens je taalreis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in een gastgezin of in een residentie te verblijven. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuzes, zodat het programma perfect op jouw wensen aansluit.

Waar kan ik een taalcursus in het buitenland volgen?

Of je nu Engels wilt leren in de metropool Londen of je eigen taalvaardigheid op San Diego Beach wilt opfrissen, EF biedt alle deelnemers een brede selectie van wereldwijde taalcursusbestemmingen. EF heeft nu meer dan 50 geaccrediteerde taalscholen in 16 landen. De populairste bestemmingen zijn echter verreweg:

Krijg ik uitgebreide ondersteuning tijdens mijn taalcursus?

We zijn er trots dat we de grootste aanbieder van taalcursussen zijn in de wereld. We brengen onze studenten naar 50 bestemmingen over de hele wereld en op elk continent. Of je nu op zoek bent naar een traditionele taalcursus in Londen of een meer speciale cursus in Zuid-Afrika, bij EF kan je alles vinden.

Maar wat ons echt uniek maakt, is dat we onze deelnemers aan taalcursussen niet alleen op reis sturen en dan verdwijnen. Wij zijn een van de weinige providers die alle deelnemers bij elke stap van de reis begeleiden, van planning tot terugkeer. Over de hele wereld en terug: met EF is elke taalreis gegarandeerd een groot succes!

Welke opties heb ik voor mijn taalcursus?

Een EF Taalcursus staat voor individualiteit en vrijheid. Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde behoeften. Wij erkennen dit bij EF en hebben daarom besloten taalcursussen op maat aan te bieden. Onze cursussen - variërend van 2 tot 52 weken - starten elke maand en worden aangeboden in zes talen en drie intensiteiten.

Zodat jij jouw taalcursus buitenland helemaal kunt afstemmen op jouw individuele behoeften en leerdoelen. Of het nu gaat om het promoten van je eigen carrière, het voorbereiden op een internationaal taalexamen of het verwerven van culturele vaardigheden, EF biedt de juiste keuzevakken voor wie dan ook. Bereid jouw taalexamen voor en ontvang een internationaal erkend certificaat voor Engels (Cambridge, IELTS, TOEFL, TOEIC), Spaans (DELE), Frans (DELF, DALF), Duits (TestDaF, TELC) en andere taalcertificaten en -examens. 

Ik wil een taalcursus in het buitenland doen, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalcursus in het buitenland. Wil jij meer weten over de duur en intensiteit van een taalcursus, de leermethodiek of totale kosten? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.