Taalcursus

Taalcursus in Singapore

Taalcursus in Singapore
4.7
713
(713 beoordelingen)
4.7

Engels leren in Singapore is niet zo vreemd als het lijkt. De meeste mensen in Singapore zijn tweetalig, bovendien maakt onze school in Singapore gebruik van hetzelfde geavanceerde leersysteem en technologie als op al onze andere Engelse taalscholen. Meer weten over een taalcursus Singapore? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Singapore
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Singapore

Waarom een taalcursus in Singapore volgen?

Ga jezelf thuis voelen in de levendige metropool Singapore terwijl je daar een cursus Engels volgt. Onze klaslokalen zijn gevuld met de modernste technologie en bevinden zich naast de studentenlounge, het terras en een gameruimte. Gezien ons grote aantal verschillende programma's is er zeker weten een talencursus Singapore die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften.

Van algemene lessen tot intensieve trainingen: wij zorgen ervoor dat je in no time beter Engels spreekt! We bieden zelfs omvangrijke programma's van 9 maanden aan om je de taal vloeiend te leren spreken. Dus pak je koffer en maak je klaar voor het avontuur als je je aanmeldt voor een talencursus Singapore.

Wat zijn de voordelen van een taalcursus Singapore?

Taalreizen in Singapore zijn perfect voor wie graag Engels wil leren op een exotische bestemming. Deze stadsstaat heeft Brits-koloniaal erfgoed en is een mix van verschillende culturen, waaronder Chinees, Indisch, Arabisch en Maleis.

De taalreizen in Singapore geven je genoeg vrije tijd om door de etnisch verschillende wijken van de stad te slenteren en misschien wel de beste winkels ter wereld te ontdekken. Je volgt Engels onderwijs in een kleine klas waarin de leraren jou alle persoonlijke aandacht kunnen geven die je nodig hebt. Onze taalreizen in Singapore beloven je de perfecte mix van cultuur, het leren van een taal en plezier.

Engels leren in Singapore is meer dan taallessen

Singapore is belichaming van verscheidenheid en internationaliteit. Hoewel het een klein eilandstaatje is, krijg je tijdens jouw Engels leren in Singapore te maken met een groot aantal nationaliteiten, culturen, religieus en keukens. Je zult er vrienden maken vanuit de hele wereld en tegelijkertijd je nieuwe Engelse vaardigheden in de praktijk brengen.

Mocht je een paar dagen weg willen gaan, dan liggen Kuala Lumpur, de Pengang-eilanden, Bali en Thailand op een steenworp afstand - de perfecte weekendtrip dus. Onze activiteitencoördinatoren ter plaatsen organiseren excursies en helpen jou de stad te leren kennen tijdens jouw taalcursus Singapore.

Kun je een taalreis Singapore ook combineren met excursies en vrijetijdsbesteding?

Tijdens onze taalreizen in Singapore is buiten het klaslokaal meer dan genoeg te doen. Wanneer je niet actief Engels aan het leren bent, kun je je nieuwe taalvaardigheden toepassen terwijl je exotisch internationaal voedsel proeft, de koloniale wijk Bras Brasah leert kennen, urenlang winkelt in Marina Bay of relaxt op een wit zandstrand op een nabijgelegen eiland.

Onze taalreizen in Singapore combineren klassikaal onderwijs met activiteiten, excursies en vrije tijd, zodat je Engels leert en ook de lokale cultuur en het landschap ontdekt, waarbij je dan gebruik maakt van je verbeterde taalvaardigheden. Het grote aantal bezienswaardigheden maken Singapore tot een geweldige bestemming voor jouw taalreis.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.