Taalkampen

Taalkampen
4.5
1548
(1.548 beoordelingen)
4.5

Een taalkamp is voor velen hét hoogtepunt van de zomervakantie. Combineer jouw liefde voor taal, sport en spel met een vakantiekamp en vertrek dit jaar nog op taalvakantie met EF's veilige leergarantie. Leer een taal, ontdek een nieuwe cultuur en maak plezier met je vrienden op kamp. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF Taalkampen voor jou kunnen betekenen.

Taalkampen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Waarom op taalkamp in het buitenland?

Al onze taalvakanties zijn een combinatie van taalkampen en culturele onderdompeling, waarin jij je aanpast aan de gewoonten en gebruiken van het gastland. Zo verbeter je snel en effectief jouw taalvaardigheden tijdens zomerkampen in Amerika, Engeland en Frankrijk.

Op taalvakantie gaan is een uitstekende manier om een nieuwe taal te leren terwijl je daarnaast meerdere culturele activiteiten kunt ondernemen. Omdat je dagelijks oefent met moedertaalsprekers op een taalkamp zul je merken dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt wanneer je de taal spreekt. Van jongeren tot volwassenen, bij EF zijn er voor iedere leeftijdsgroep taalvakanties te vinden.

Het taalonderwijs op onze taalkampen wordt gegeven door ervaren docenten, die innovatieve lesmethoden hanteren om jouw spreek- en luistervaardigheden op het gewenste niveau te krijgen.

Wat kan ik van een taalvakantie verwachten?

Het voordeel van een taalvakantie is dat je je dagen niet alleen doorbrengt met lessen, maar verschillende activiteiten onderneemt samen met andere jongeren. Op deze manier wordt je taalvakantie een ervaring die je nooit zult vergeten, terwijl je ook nog eens veel nieuwe kennis opdoet.

Een taalkamp betekent dus niet dat je alleen in een lokaal zit, juist het tegenovergestelde! Je kunt zelf beslissen hoeveel uur je per week wilt besteden aan je taalcursus.

Daarnaast is er dan ook tijd zat om de stad waar je studeert te verkennen. Ook organiseert EF verschillende excursies om te zorgen dat jij een onvergetelijke taalvakantie beleeft. Alle EF scholen staan op A-locaties in de tofste steden, je zit dus midden in het leven van de stad naar keuze! Een overzicht van wat je van onze vakantiekampen kunt verwachten:

 • Keuze uit 10 talen
 • Taalkampen in 20 landen wereldwijd
 • Een op maat gemaakt programma
 • Persoonlijke begeleiding zowel voor, tijdens als na de taalvakantie
 • Een speciaal leersysteem zodat je de taal snel onder de knie krijgt
 • Een cultureel programma met interessante excursies
 • Vluchten vanuit België
 • Volpension
 • Boeken en studiemateriaal
 • Accommodatie in residentie of gastgezin
 • EF SET-certificaat

Wat voor type taalkampen biedt EF aan?

Op een taalkamp van EF combineer je je hobby's en passies met het leren van een taal. Als je van sport houdt, bieden we taalkampen in Engeland aan, kun je gaan surfen in Californië of snorkelen in Malta. Ben je geïnteresseerd in mode en kunst? Dan kun je kiezen voor een fashion camp in Londen. Ook voor volwassenen zijn er een tal van thematische zomerkampprogramma's, gericht op examenvoorbereiding, zakelijk Engels en andere onderwerpen.

Met zo'n brede selectie aan taalkampen voor jongeren staat jouw zomervakantie of paasvakantie volledig in het teken van language, fun and friends.

 • EF Taalkamp Klassiek - Geniet van alle activiteiten van een typisch zomerkamp: kunst en cultuur, optredens, sport en spellen, en dat terwijl je een nieuwe taal leert in een internationale setting.
 • EF Taalkamp Watersport - Kom in actie op het strand van Malta. Leer watersporten zoals surfen, snorkelen, zeilen, zwemmen en duiken terwijl je je taalvaardigheden verbetert.
 • EF Taalkamp Muziek - Ontdek wat je nodig hebt om een muzikale superster te worden tijdens dagelijkse lessen, gegeven door een professionele mentor.
 • EF Taalkamp Paardrijden - Verbeter je paardrijtechnieken onder toeziend oog van professionele instructeurs. Leer belangrijke Engelse uitdrukkingen terwijl je ritten maakt vanuit lokale stallen.
 • EF Taalkamp Leiderschap - Volg met scholieren vanuit de hele wereld een taalcursus die je leiderschapsvaardigheden, debattechnieken en probleemoplossend vermogen versterkt.

Waar kan ik op taalkamp in het buitenland?

Wij bieden onze taalkampen voor jongeren op verschillende bestemmingen aan, afhankelijk van wat jij zoekt en waar jij naartoe wilt:

 • Taalkamp in Engeland - Van de kuststeden Brighton of Bournemouth en de bruisende metropool Londen tot academische bolwerken zoals Oxford en Cambridge. Ons buitenlands kamp in Engeland biedt voor ieder wat wils.
 • Talenkamp in Amerika - Van Miami tot Los Angeles, overal in Amerika organiseren we taalkampen. Volg Engelse lessen in de ochtend en breng de middag door met talloze activiteiten: sporten, excursies of gewoon lekker rondhangen met je vrienden.
 • Taalkampen in Australië - Sydney en Brisbane zijn twee prachtige bestemmingen om uit te kiezen. Verbeter jouw taalniveau op deze buitenlandse kampen terwijl je geniet van zon, zee en strand.
 • Talenkamp op Malta - Geniet van een Mediterrane sfeer met pittoreske dorpen en eindeloze stranden op Malta. De perfecte plek voor een zomerkamp.
 • Taalkampen in Canada - Kies voor Toronto of Vancouver. Canadezen zijn gastvrij en multicultureel. Het land biedt veel activiteiten terwijl jij je taal verbetert op een talenkamp.
 • Vakantiekampen buitenland Frankrijk - Voel je vanaf het begin comfortabeler om de taal te spreken in Parijs of Nice en leer de Franse taal sneller dan in België.

Welke activiteiten kan ik doen op taalkampen in het buitenland?

Waarom combineer jij je liefde voor sport en spel niet met taalkampen? Voor sportliefhebbers hebben we namelijk een voetbalkamp in Engeland, een surfkamp in Californië en taalkampen met watersport in Malta.

Houd jij je liever met kunst en cultuur bezig tijdens de taalkampen? Dan hebben we ook een modekamp in Londen, een acteerkamp in Oxford, een danskamp in Torquay en een popsterrenkamp in Brighton voor je.

Volwassenen kunnen ook kiezen voor themaprogramma's op taalvakanties die zich focussen op onderwerpen als examenvoorbereiding en zakelijk Engels. Met deze bonte verzameling taalvakanties om uit te kiezen, is er altijd een taalkamp dat het beste bij jouw wensen en doelen past, ongeacht leeftijd, niveau of interesses.

Wat gebeurt er voor het taalkamp?

 • We adviseren jou over de beste bestemmingen en scholen
 • Je hebt toegang tot EF Campus Connect: een platform om te beginnen met het leren van een vreemde taal en om alvast jouw nieuwe klasgenoten te leren kennen
 • We organiseren vooraf een vergadering om al jouw vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen

Wat vindt er tijdens het taalkamp plaats?

 • Je wordt ondergedompeld in de taal en cultuur met onze interactieve leermethode
 • We zorgen voor intensieve begeleiding in het buitenland
 • Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan talloze activiteiten, van sport en spel tot excursies

En na het taalkamp?

 • Je komt volwassener, zelfstandiger en met onvergetelijke herinneringen thuis
 • Je hebt jouw taalvaardigheden verbeterd en reiservaring opgedaan
 • Je hebt nieuwe vrienden gemaakt!

Waarom kiezen voor de taalvakanties van EF?

Al meer dan 50 jaar zet EF zich in voor jongeren, studenten en scholieren over de hele wereld. We helpen hen een nieuwe taal en cultuur te leren kennen en helpen hen met de start van een levenslange reis als wereldburger. Onze inzet en betrokkenheid bleef niet onopgemerkt, want vandaag de dag is EF The World Leader in International Education.

Of jij nu kiest voor taalreizen, zomerkampen in het buitenland, taalvakanties, taalcursussen of besluit om een jaar te studeren in het buitenland – bij ons komt jouw welzijn, veiligheid en plezier op de eerste plaats.

Onze medewerkers werken als een team, in welk land of tijdszone dan ook, om jou voor te bereiden op een onvergetelijk avontuur. We begeleiden je stap voor stap gedurende de reis en het programma, van vertrek tot terugkeer.

Ik wil op taalkamp met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor de taalkampen van EF. Wil jij meer weten over taalvakanties en taalkampen in het buitenland? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze studiebegeleiders via 03 202 30 70, of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over taalkampen in het buitenland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.