Taalkamp

Taalkamp in Italië

Taalkamp in Italië
4.4
965
(965 beoordelingen)
4.4

Ga op EF's zomerkamp Italië en maak je vakantie er één om nooit te vergeten. Leer of verbeter je Italiaans terwijl je alle heerlijkheden van dit schitterende land ervaart. Elk taalkamp Italië bestaat uit een mix van taallessen, leuke activiteiten en vrije tijd. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Zomerkamp Italië

Ga in je vakantie op zomerkamp Italië en beleef een geweldige tijd terwijl je je Italiaans verbetert. In het klaslokaal werk je met enthousiaste leraren die gebruik maken van interactieve lesmethoden om je met meer vertrouwen Italiaans te laten spreken. Na schooltijd ontdek je Rome en de prachtige omgeving. Op zomerkamp Italië combineer je taalonderwijs met activiteiten, excursies en vrije tijd, zodat je een complete, allround ervaring opdoet. Je kampgenoten komen vanuit de hele wereld, dus op zomerkamp Italië krijg je een hele nieuwe vriendengroep om plezier mee te maken.

Accommodatiemogelijkheden op je taalkamp Italië

Op taalkamp Italië kun je zowel in een gastverblijf als in de studentenresidentie logeren. Kies je voor het eerste, dan woon je als een echte Italiaan bij locals thuis. Je wordt ondergedompeld in de Italiaanse taal, het eten en de cultuur. Slaap je tijdens het zomerkamp Italië in de studentenresidentie, dan woon je samen met je kampgenoten en heb je meer tijd om hen beter te leren kennen. Ook ben je elke dag vanuit de residentie zo op school. Voor welke accommodatie je ook kiest, je zult het er geweldig vinden en na het zomerkamp Italië thuiskomen met nieuwe motivatie om het hele jaar door Italiaans te blijven leren.

Op taalkamp in de historische stad Rome

Ga op taalkamp in Rome en combineer het beste Italiaanse onderwijs met activiteiten en vrije tijd om de bezienswaardigheden van Italië's hoofdstad te ontdekken. Van paleizen, kerken en beelden tot een bruisend nachtleven en shoppingparadijs: een taalkamp in Rome is een geweldige vakantie en leerzame ervaring tegelijkertijd.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.