Taalkamp in Australië

Taalkamp in Australië
4.4
925
(925 beoordelingen)
4.4

Meegaan op taalkamp in Australië is een geweldige manier om met vertrouwen Engels te spreken terwijl je een spannend land ontdekt. Elk taalkamp in Australië van EF bevat lessen van ervaren docenten. Na de les ga je op excursie, relax je in de zon op het strand of spreek je af met je nieuwe vrienden vanuit de hele wereld. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Taalkamp in Australië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Taalkamp in Australië

Engels op een taalkamp leren in Australië opent een wereld vol mogelijkheden voor je. Engels is natuurlijk een hele handige en waardevolle taal om te kunnen spreken, maar daarnaast krijg je op taalkamp in Australië de kans om zo'n taalprogramma te volgen op een van de schitterendste plekken ter wereld. We bieden taalkampen aan in het hele land. Of je nu kiest voor Melbourne, Brisbane of Cairns: je zult profijt hebben van zowel minstens 3 uur Engelse les per dag als van het brede scala aan leuke activiteiten en vrije tijd om op pad te gaan. Als je je taalvaardigheden wilt verbeteren en een tijdje in dit geweldige land wilt verblijven, dan is een taalkamp in Australië ideaal voor jou.

Accommodatie op je zomerkamp in Australië

Op zomerkamp in Australië kun je zelf kiezen waar je verblijft. Indien je het meeste uit onze uiterst internationale cursussen wilt halen en je kampgenoten goed wilt leren kennen, kun je kiezen voor een verblijf in een studentenresidentie. Je woont en studeert dan samen met andere jonge mensen vanuit de hele wereld en krijgt veel mogelijkheden om jouw Engels te oefenen. Als je liever in een huiselijkere setting verblijft, kun je kiezen om in een van de gastverblijven te logeren die we op elke bestemming hebben. Daar eet je je maaltijden samen met locals en maak je hun echte Australische leven mee. Waar je ook voor kiest: je zult een geweldige tijd hebben tijdens jouw taalkamp in Australië.

Ga op taalkamp naar Brisbane of Sydney

Duik in ons taalkamp in Brisbane en ontdek hoe ver jouw nieuwe taalvaardigheden jou kunnen brengen. Brisbane is een laid-back stad met het hele jaar door mooi weer. Het taalkamp in Brisbane is een combinatie van een Engelse cursus die focust op communicatie, excursies en activiteiten, en veel vrije tijd om de stad te ontdekken.

Zelfs in de drukste stad van Australië focust ons taalkamp in Sydney op individuele leerstrategieën zodat je communicatievaardigheden aanleert en het Engels met vertrouwen leert spreken. Ons taalkamp in Sydney biedt veel verschillende cursustypen, lengtes en intensiteiten aan, zodat je er één kunt uitkiezen die bij jouw plannen past.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.