Taalkamp in Frankrijk

Taalkamp in Frankrijk
4.4
825
(825 beoordelingen)
4.4

Ga op taalkamp in Frankrijk en beleef een waanzinnige vakantie terwijl je Frans leert spreken. Ons taalkamp in Frankrijk zorgt ervoor dat je vanaf het begin je comfortabeler voelt om de taal te spreken. Met een combinatie van Franse lessen en naschoolse activiteiten weet je zeker dat je je niet zult vervelen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Waarom een taalkamp in Frankrijk?

Ons taalkamp in Frankrijk zorgt ervoor dat je vanaf het begin je comfortabeler voelt om de taal te spreken en dat je sneller de taal zal leren dan in België. Aangezien je in Frankrijk bent, ga je aan het schoolse voorbij en 'leef' je de taal echt.

Met een combinatie van Franse lessen en leuke activiteiten weet je zeker dat je je druk bezig zal houden. Je kan zelf kiezen wat de perfecte mix van Franse lessen en vrije tijd is, zodat je de beste ervaring mogelijk beleeft.

Op taalkamp Frans leer je de taal gebruiken in dagelijkse situaties, zodat je buiten het klaslokaal met vertrouwen Frans zult spreken.  Als het gaat om leren hoe de Fransen hun taal in het dagelijks leven gebruiken, is er dus geen betere optie dan een taalkamp Frans!

Beleef een unieke ervaring!

Een taalkamp Frans is een waanzinnig leuke ervaring die je de kans geeft om jezelf beter te leren kennen, veel nieuwe vrienden te maken, gekke avonturen te beleven en je Frans te verbeteren. 

Na de les kan je meedoen met georganiseerde activiteiten en excursies zoals kayaking, stranden bezoeken, volleybal, badminton, bowlen, duiken, Disneyland Parijs en andere leuke Franse bestemmingen, en nog veel meer. Indien je oud genoeg bent kan je natuurlijk ook altijd in je vrije tijd zelf eens op ontdekkingstocht gaan.

Bijna al onze studenten vertrekken alleen op taalreis, dus je zal al heel snel vrienden maken van overal ter wereld en de gekste avonturen beleven. Na je taalreis is het heel leuk om je vrienden terug te kunnen bezoeken in hun eigen land. Meestal zijn de vrienden die je maakt op je EF-taalreis vrienden voor het leven!

Waarom kiezen voor EF Taalkampen in Frankrijk?

Met EF kan je terecht komen in Parijs, Nice of Saint-Raphaël. Ben jij meer een stadspersoon? Dan is Parijs misschien meer iets voor jou. Indien je liever zon, zee en strand hebt dan zijn Nice of Saint-Raphaël echte aanraders.

Hoe dan ook kom je zeker op een mooie bestemming terecht waar je de leukste tijd van je leven zal beleven.

Op taalkamp Frankrijk tijdens de Paasvakantie of zomervakantie?

Je kan met ons op taalkamp Frans vertrekken tijdens de Paasvakantie of zomervakantie. Heb je het liever niet te warm? Vertrek dan op taalkamp Frans met EF tijdens de Paasvakantie! 

Indien je meer van warm zomerweer houdt, raden we je aan om tijdens de zomervakantie te vertrekken. Welke vakantie je ook kiest, je kan zo goed als elke maandag vertrekken met ons. Ben jij klaar voor je volgend avontuur? Vraag dan snel een gratis brochure aan.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.