Taalkamp in Nice

Taalkamp in Nice
4.2
636
(636 beoordelingen)
4.2

Frans leren op een taalkamp in Nice bezorgt je de tijd van je leven. Verbeter je Frans met onze ervaren docenten en verblijf aan de wereldberoemde Franse Rivièra. Op het taalkamp in Nice maak je vrienden vanuit de hele wereld en spreek je in no time gemakkelijk Frans. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp in Nice

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Taalkamp in Nice

Ons taalkamp in Nice moet een van de leukste plekken ter wereld zijn om Franse te leren. De Rivièra is de speeltuin van Europa. Tijdens je verblijf op ons taalkamp in Nice ben je echt niet continu aan het studeren: we combineren taalonderwijs met culturele, sportieve en sociale activiteiten, plus veel vrije tijd om zelf op pad te gaan. Je studeert in kleine klassen, zodat je op ons taalkamp in Nice altijd voldoende persoonlijke aandacht krijgt. En aangezien je bent ondergedompeld in een Franstalige omgeving, zul je je nieuwe Franse taalkennis tijdens je gehele verblijf continu in de praktijk brengen.

Reis rond Nice

Op taalkamp in Nice heb je eenvoudig toegang tot de rest van de Rivièra en daarbuiten. In het noorden vind je bijvoorbeeld de Franse Alpen en om de hoek ligt Monaco. Iets westelijker vind je Cannes, de thuisbasis van het jaarlijkse filmfestival. Wanneer je iets meer tijd hebt kun je, op een van onze georganiseerde excursies of zelf, naar Marseille of Genoa. Het taalkamp in Nice omvat ook dagtripjes en bezoeken in de omgeving en optionele langere trips in het weekend. Volwassenen kunnen in het weekend ook zelf op pad of na afloop van het taalkamp in Nice langer blijven en rondreizen om hun Franse taalvaardigheden te blijven oefenen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.