Taalkamp in Canada

Taalkamp in Canada
4.4
926
(926 beoordelingen)
4.4

Kies voor een taalkamp Canada en open je ogen voor de wereld. Je kunt je reis beginnen met een groep leeftijdsgenoten uit je eigen land en je vervolgens bij een internationale groep voegen, zodat je extra veel Engels oefent. Elk zomerkamp Canada bestaat uit een taalcursus, activiteiten en vrije tijd: de perfecte mix voor een onvergetelijke vakantie. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Taalkamp in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Zomerkamp Canada

Een zomerkamp Canada om je Engels te verbeteren is een geweldige keuze! Je krijgt uitstekend Engels taalonderwijs van ervaren docenten die er met innovatieve lesmethoden voor zorgen dat je de taal snel met vertrouwen spreekt. We hebben meer dan één taalkamp Canada, zodat je het programma kunt kiezen dat het beste bij je past. Engels leren op een zomerkamp Canada is een van de beste manieren om je taalvaardigheden te verbeteren, omdat je elke dag intensieve lessen volgt en genoeg tijd overhoudt om je Engels te oefenen met je kampgenoten. Een kamp is een geweldige invulling van je vakantie: misschien wil je na afloop zelfs langer in Canada blijven voor meer sightseeing. Na afloop kom je thuis vol enthousiasme om verder te gaan met het leren van Engels.

Taalkamp Canada: focus op je eigen interesses

Met een taalkamp Canada boek je ultieme vooruitgang richting jouw persoonlijke taaldoelen. De lessen zijn een belangrijk onderdeel van elk Engels kamp, maar als je een specifiek doel hebt, kunnen we je helpen om een zomerkamp Canada te kiezen waarmee je dat kunt bereiken. Of je je nu wilt voorbereiden op een TOEFL-examen of binnenkort naar de bovenbouw van de middelbare school gaat: wij helpen je bij het vinden van een zomerkamp in Canada waarop je studeert met medestudenten van jouw leeftijd die dezelfde interesses hebben als jij. Volwassenen kunnen ook kiezen voor zomerprogramma's in Canada die focussen op bijvoorbeeld examenvoorbereiding, zakelijk Engels, toerisme en vele andere mogelijkheden.

Ga op taalkamp naar Toronto of Vancouver

Stel je voor hoe spannend het zou zijn om Engels te leren op een taalkamp in Toronto. Het is zo'n schitterende stad en de haven van Lake Ontario is een hippe kunstscene geworden. Tijdens ons taalkamp in Toronto maak je plezier met je nieuwe vrienden terwijl je het Engels met vertrouwen leert spreken.

Ga op taalkamp in Vancouver om Engels te studeren en beleef een geweldige tijd terwijl jouw taalkennis steeds groter wordt. Stap op de ferry, geniet van een cappuccino in het historische Gaslight-district en klets met de vriendelijke Canadezen in deze schitterende stad aan de westkust. Op elk taalkamp in Canada zul je snel en gemakkelijk Engels leren praten.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.