Taalkamp

Taalkamp in Korea

Taalkamp in Korea
4.3
899
(899 beoordelingen)
4.3

Onze taalkampen in Korea zijn op maat gemaakt voor mensen die een vakantie willen combineren met de kans om Koreaans te leren. Terwijl we door de opwindende en dynamische stad Seoul reizen, leggen we meer de nadruk op het leren van nuttig dagelijks taalgebruik dan ingewikkelde technische taal. Meer weten over een taalkamp Zuid-Korea? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Korea

Kamp Korea: Wat je gaat leren

Je hoeft geen voorkennis van het Koreaans te hebben om een taalkamp in Korea te doen. We verwelkomen studenten van alle leeftijden en van beginners tot gevorderden. Onze cursussen hebben een focus op dagdagelijkse taal en elke dag leren we je de uitdrukkingen die je nodig hebt voor dat soort van activiteiten. Hierdoor heb je de vaardigheden en het zelfvertrouwen om de alledaagse taal te gebruiken en straatborden te lezen. Onze studiereizen in Korea zullen je voorzien van de taal die je nodig hebt om door het land te navigeren, met de lokale bevolking te praten en een betekenisvolle reis te hebben.

Leer Koreaans op kamp in Korea

Seoul is een uitgestrekte stad met veel dingen om te verkennen voor toeristen. Je kunt gemakkelijk maanden in de stad doorbrengen en nog altijd voelen alsof je niet alles gezien hebt, met oude tempels die zich op onverwachte plaatsen verbergen en nieuwe restaurants die bij elke gelegenheid verschijnen. Tijdens onze tours doen we ons best om u de typische attracties te laten zien waar Seoul bekend om staat, alsook enkele verborgen pareltjes. We zullen je kennis laten maken met Koreaans eten en je elke dag laten proeven van een nieuwe regionale klassieker. Daarnaast krijg je de kans om met de lokale bevolking te praten en precies te weten wat ze leuk vinden aan hun stad. Voor reizigers die op zoek zijn naar een echt meeslepende taalervaring, bieden onze taalkampen in Seoul een frisse benadering waarbij avontuur en plezier prioriteit zijn.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.