Jongerenkampen

Jongerenkampen
4.2
1793
(1.793 beoordelingen)
4.2

Wil jij graag de zomer van je leven beleven? Op EF Jongerenkampen leer je samen met je leeftijdgenoten een taal terwijl je allerlei leuke activiteiten onderneemt. De Franse taal leren aan de Mediterraanse zee in Nice of Engels leren in San Francisco? De jongerenkampen zijn er in alle vormen en maten. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Jongerenkampen

Gratis brochure

Plezier met je leeftijdsgenoten

Bij de jongerenkampen van EF staat plezier voorop. Het team organiseert vele uitstapjes en activiteiten. Wat je allemaal precies kunt doen hangt af van je bestemming. Ga je naar Londen? Dan breng je misschien wel een bezoekje aan de Harry Potter studio’s en in Parijs kun je bijvoorbeeld kooklessen nemen in de professionele keuken op de taalschool.

Ga mee met de Jongerenkampen van EF!

Uiteraard zul je tijdens een jongerenkamp niet alleen uitstapjes maken, maar ga je ook een taalcursus volgen. Je kunt kiezen uit 7 verschillende talen en je bepaalt zelf de intensiteit van je cursus. De toegewijde docenten zullen je persoonlijk begeleiden zodat je de taal snel onder de knie krijgt.

Heb jij zin in een geweldige zomer in het buitenland vol leuke activiteiten? Ga dan mee met EF Jongerenkampen. Vraag een brochure aan of neem contact met ons op via 03 202 30 70.