Taalkamp Engels in Malta

Taalkamp Engels in Malta
4.5
957
(957 beoordelingen)
4.5

Een taalkamp Engels in Malta is de ideale combinatie van strandactiviteiten en een cursus Engels in het buitenland. Op onze taalschool leer je samen met internationale leeftijdsgenoten Engels en in je vrije tijd organiseert EF de leukste activiteiten en excursies voor je zodat jij je nooit hoeft te vervelen. Meer weten over een taalkamp Malta? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalkamp Engels in Malta

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian'sSliema
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Malta
Stad: SliemaSt. Paul's BaySt. Julian's

Taalkamp Engels Malta

Ga op taalkamp Engels Malta en ontdek de zonnige Mediterrane stranden terwijl je Engelse les volgt. Een taalkamp Engels Malta is veel leuker dan thuis een taal leren, en bovendien een veel effectievere manier om snel met vertrouwen Engels te spreken in het dagelijks leven. Voor de meeste mensen in Malta is Engels een van hun moedertalen. Ons taalkamp Engels Malta heeft veel mogelijkheden, van residenties op onze resortlocatie tot logeren in een gastverblijf en watersportkampen. Voor welk kamp je ook kiest in Malta, je kunt rekenen op onze professionele organisatie, hoogopgeleide medewerkers en het uitstekende Engelstalige onderwijs tijdens jouw verblijf.

Kies jouw accommodatie in Malta

Tijdens jouw taalkamp Engels Malta oefen je je Engels elke dag met de inwoners van het eiland en haar vele bezoekers. Als je het familieleven in Malta wilt ontdekken, kun je in een van onze vriendelijke gastverblijven logeren. Je nuttigt het ontbijt en diner samen met locals, kunt je Engels met hen oefenen en proeft van het Maltese leven. Verblijf je liever in een studentenresidentie tijdens jouw taalkamp Engels Malta, dan doe je wat internationalere ervaringen op en leer je jonge mensen vanuit de hele wereld kennen. In beide gevallen zul je heel veel Engels oefenen tijdens jouw taalkamp Engels Malta.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.