Taalcursus Engels

Een taalcursus in het buitenland is de perfecte manier om zo snel mogelijk een taal onder de knie te krijgen. Bij EF kun je een talencursus in het buitenland volgen waarin je aan de hand van onze eigen lesmethode de taal leert samen met internationale EF-studenten van alle leeftijden. EF selecteert alleen de allerbeste locaties in het buitenland en verzorgt jouw taalcursus van A tot Z:

Kies een programma volgens leeftijd

Engels leren met een Cursus Engels

Heb je er altijd al van gedroomd om door de straten van New York te dolen? Of te snorkelen in het Great Barrier Reef bij Australië? Leeuwen in Afrika te zien? Elke cursus Engels van EF wordt gegeven op een bijzondere bestemming waarop je een buitenlandse cultuur ervaart en je taalvaardigheden verbetert. Ook maak je er vrienden vanuit de hele wereld. Onze innovatieve lesmethode maakt het leren van Engels gemakkelijk: het enige wat lastig is, is besluiten waar je jouw snelcursus Engels wilt meemaken. Maar welke plek je ook kiest: onze cursus Engels is altijd een onvergetelijke ervaring. Ga mee op taalcursus Engels! Kies uit 7 talen, meer dan 40 bestemmingen, eigen internationale kwaliteitsscholen en meer dan 50 jaar ervaring. Ga op snelcursus Engels met EF!

Internationaal succes met een snelcursus Engels

Het is geen geheim dat Engelse taalkennis essentieel is om mee te draaien in de internationale zakenwereld, politiek en cultuur. Tijdens onze cursus Engels leer je niet alleen de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren als een native speaker, maar leer je ook gewoonten en gebruiken waarmee je succesvol kunt samenwerken met buitenlandse klanten en partners. Onze cursus Engels kun je volgen in een groot aantal landen over de hele wereld, van Amerika, Australië; en Malta tot Zuid-Afrika. We bieden ook een cursus Engels aan die je thuis kunt volgen indien je agenda geen ruimte heeft om naar het buitenland te reizen. Het is altijd het juiste moment om in je toekomst te investeren door je aan te melden voor een cursus Engels. Kom Engels leren met EF!