Programma's in Malta

Programma's in Malta
4.8
909
(909 beoordelingen)
4.8

Leer Engels bij EF Malta en beleef dit schitterende eiland in de Middellandse Zee. Malta is een populaire toeristenbestemming en een geweldige plek om naar het strand te gaan. Het eiland is bovendien een uitstekende uitvalsbasis om te gaan duiken en te varen. Onze Engelse programma's op Malta bieden je de benodigde taalervaring om snel en vloeiend Engels te leren spreken.

Programma's in Malta

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Malta
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Malta

EF Malta

Hoewel het misschien niet de meest voor de hand liggende keuze is, kun je bij EF Malta Engels gaan leren in een vakantieachtige sfeer vol native speakers. Het eiland ligt ten zuiden van Italië in de Middellandse Zee en Malta heeft het hele jaar door warme temperaturen en meer dan genoeg bezienswaardigheden zodat je je nooit zult vervelen. Het strand is natuurlijk een van de meest prominente plekken van Malta en watersporten zijn er erg populair. Een andere grote bezienswaardigheid zijn de Megalithic Temples, ogenschijnlijk de oudste vrijstaande objecten ter wereld. Overweeg daarom Engels te gaan leren op EF Malta om uitgebreid van de zon, het surfen en de intrigerende cultuur te genieten die het eiland te bieden heeft. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Malta. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Stranden en een bruisend nachtleven

Wie Engels gaat studeren op Malta ontdekt daar de kustplaats St. Julian's vol geschiedenis en bezienswaardigheden. In de wijk Paceville bevinden zich veel restaurants en clubs en kun je het bruisende nachtleven van de stad ontdekken. Aangezien de school op een steenworp afstand van het strand staat, ben je geen tijd kwijt aan vervoer - zeker niet wanneer je in de studentenresidentie pal naast de klaslokalen verblijft. Vanuit school ben je zo in Malta's hoofdstad Valletta en kun je met onze medewerkers op excursies en tripjes gaan. Hoewel de zomer het hoogseizoen van Malta is, kun je er het hele jaar door Engels gaan leren bij EF Malta.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.