Zakelijk Engels

Ben je van plan van baan te veranderen? Moet je plotseling meer communiceren met het buitenland? Of wil je gewoon je CV een boost geven? Met een EF cursus Zakelijk Engels kan het allemaal. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zakelijk Engels

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaU.A.E.

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaU.A.E.

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-Afrika

EF English Live

18 + jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.

Zakelijk Engels leren met EF

EF biedt je talloze mogelijkheden om je Zakelijke Engelse vaardigheden te verbeteren, zowel individueel als vanuit een bedrijf. Zo kan je vroeg beginnen door een jaar een uitwisselingsprogramma te volgen op een middelbare school in het buitenland met het EF High School Year Programma. Ook is er de mogelijkheid om een Bachelor of Master opleiding in het buitenland te volgen op een universiteit of hogeschool.

Wil je echt gespecialiseerd Zakelijk Engels leren, dan kan dit met een taalcursus Engels in het buitenland. Via dit programma leer je in 2 tot 52 weken vloeiend Engels te spreken, op een van onze bestemmingen wereldwijd. Als je naar school gaat in het buitenland leer je niet alleen de cultuur van je gastland kennen, je maakt ook vrienden van over de hele wereld en kun je perfect Engels leren!

Tot slot hebben wij ook een speciaal programma in Strategic English Learning, een methode waarbij de Engelse taalvaardigheid in uw organisatie systematisch en efficiënt naar een hoger niveau wordt getild. Het is een snelle en flexibele methode die gegarandeerd resultaat oplevert.

Waarom zakelijk Engels leren met EF?

Waarom een cursus Zakelijk Engels volgen met EF? EF Education First is opgericht in 1965 en is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste organisatie op het gebied van internationale talencursussen. EF Education First heeft wereldwijd 400 scholen en kantoren in meer dan 40 landen. Wij zijn al jaren marktleider op het gebied van taalcursussen voor volwassenen en jongeren. Uw cursus Zakelijk Engels in het buitenland is dus in goede handen bij EF.