Taalcursus Malta

Taalcursus Malta
4.9
870
(870 beoordelingen)
4.9

Een taalcursus Malta is de ideale manier om Engels te leren. We hebben taalcursussen Engels op Malta voor alle leeftijden en niveau's met de mogelijkheid tot extra keuzevakken zoals: examenvoorbereiding, stages of vrijwilligerswerk. Je kunt iedere maandag starten met Engels leren op Malta. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus Malta

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Malta
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Malta

Waarom Engels leren op Malta?

Malta is de ideale locatie voor een cursus Engels, omdat het de officiële taal is van de Maltezen. Door de taal buiten het klaslokaal evenveel te gebruiken als daarbinnen, kun je jezelf volledig onderdompelen het Engels. Je kunt de taal in je thuisland dan ook niet ervaren zoals je dat tijdens jouw taalcursus in Malta doet.

In het land zelf zul je horen hoe mensen de taal gebruiken in hun dagelijks leven. Dit vergroot jouw capaciteiten om het Engels te spreken en te begrijpen. We bieden Engelse cursussen aan op verschillende bestemmingen in heel Malta, zodat je leert over de eigen cultuur van een bepaalde regio. Na afloop kom je thuis met meer Engelse taalvaardigheden en meer kennis over het bijzondere eiland Malta.

Een taalcursus Engels Malta als sleutel tot succes?

In de geglobaliseerde wereld van vandaag zijn taalvaardigheden en interculturele skills de sleutel tot succes. Het ontdekken van nieuwe plaatsen, jezelf onderdompelen in vreemde culturen en nieuwe vrienden maken over de hele wereld zijn bewezen factoren voor succes op lange termijn - zowel professioneel als privé.

Waarom een taalreis Malta zo razend populair is

Malta is een schitterend eiland in het hart van de Middellandse Zee. Omdat Engels de moedertaal is voor de meeste inwoners, is een taalreis Malta razend populair onder buitenlandse studenten. Duizenden jongeren strijken jaarlijks neer aan de kust om Engels te leren in Malta en van een zonvakantie te genieten.

Onze taalcentra liggen op een steenworp afstand van witte zandstranden, cafés en restaurants. Er hangt niet echt een schoolse sfeer, maar zoals overal nemen we het leren van Engels wel serieus op elke talenreis Malta. Je zult gegarandeerd met meer vertrouwen Engels gaan spreken in deze internationale omgeving.

Waarom kiezen voor Engels leren op Malta met EF?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. EF staat wereldwijd bekend om haar kwalitatieve taalprogramma's en we hebben al miljoenen jongeren en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Nu nog die van jou! Waarom jij moet kiezen voor EF:

 • Inspirerende taalschool - EF heeft een centraal gelegen taalcampus op Malta. Met de nieuwste onderwijstechnologieën creëren wij de ideale leeromgeving voor jou.
 • Voel je thuis bij ons - Om je thuis te laten voelen in de lokale cultuur, bieden we verschillende accommodatiemogelijkheden aan. Of je nu kiest voor een verblijf bij een van onze gastgezinnen of op campus - je bent verzekerd van kwaliteit en comfort.
 • Verwacht een ongekend avontuur - Ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je samen met nieuwe vrienden Malta verkent. Jouw EF-activiteitenmanager zal een kalender vol evenementen plannen.
 • Maak vandaag al vrienden - EF Campus Connect is een online sociaal netwerk voor EF-studenten. Moet je nog vertrekken of keer je al huiswaarts, op EF Campus Connect vind je alles wat je nodig hebt om het maximale uit je basis, algemene of intensieve cursus te halen.

Alle leraren zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op! Met ons innovatieve EF leersysteem stemmen deelnemers ook hun eigen leerdoelen en -resultaten af. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van jouw taalstudie, kun je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.

Veelgestelde vragen

Welk type taalcursus Engels Malta past het beste bij mij?

Bij EF Taalreizen onderkennen we de verschillen. Niet elke student leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde (leer)behoeften om zijn Engels te verbeteren. Daarom bieden we bij EF taalcursussen op maat aan. Onze taalcursus Malta varieert van 2 tot 52 weken en start elke maand. Ons cursusaanbod bestaat uit drie verschillende niveau's en intensiteiten:

 • EF Basis Taalcursus Engels Malta - Leer op een basale manier communiceren in het Engels en geniet van alle pracht en praal die Malta en Maltezen te bieden hebben.
 • EF Algemeen Taalcursus Engels Malta - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalcursus Engels in Malta, van spreken en begrijpen tot lezen en schrijven.
 • EF Intensief Taalcursus Engels Malta - Leer zo snel mogelijk alle aspecten van de Engelse taal en behaal leerdoelen die jou verder brengen in jouw studie of toekomstige loopbaan.

Jouw taalcursus Engels op Malta kun je personaliseren. Dat betekent dat je je taalcursus kunt aanpassen aan jouw interessegebieden. Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken.

In plaats van honderden woordjes te moeten leren en alleen in de klas een nieuwe taal te studeren, biedt een taalcursus in Malta je een unieke onderdompeling in de Engelse taal en Maltese cultuur. Het is vanzelfsprekend dat je het effectiefst een nieuwe taal leert waar deze gesproken wordt. Je bent dan de hele dag omringd door de nieuwe taal en wordt praktisch gedwongen om je nieuw verworven kennis in de praktijk toe te passen. 

Kan ik mijn taalcursus Malta aanvullen met extra keuzevakken?

Een taalcursus Engels op Malta kun je personaliseren. Dat betekent dat je je taalcursus kunt aanpassen aan jouw interessegebieden. Denk aan extra keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken. 

Hoeveel kost een taalcursus Malta?

De prijs voor een taalcursus Malta varieert sterk, afhankelijk van wat je in je programma wilt opnemen:

 • Aantal lessen per week.
 • Duur van het programma; deze variëren van 2-52 weken
 • Extra's die we opnemen in onze prijs:
 • 20, 26 of 32 lessen per week met het EF leersysteem
 • Digitale media en materiaal
 • EFSET-niveautest
 • Certificaat van EF-cursus als je het programma hebt voltooid
 • Toegang tot EF Campus Connect
 • Gratis Wifi op school
 • EF Clubs, musea en galerijbezoeken

Voor welke leefijden wordt Engels leren op Malta aangeboden?

Engels leren op Malta kan voor elke leeftijd en budget. Met EF heb je de kans om het programma te kiezen dat het beste bij je past. Hieronder vind je de meest populaire programma's voor Engels leren op Malta:

Hoe meld ik me aan voor een taalcursus in Malta?

Wacht niet langer en kies om Engels te leren op Malta. Wil jij meer informatie over de accommodatie, cursusinhoud of didactiek? Of wil jij weten wat de kosten van een taalcursus Engels Malta zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Engels leren op Malta.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.