Taalcursus in Canada

Taalcursus in Canada
4.9
993
(993 beoordelingen)
4.9

Canada's vriendelijke en open houding maakt een taalcursus in Canada een geweldige manier om Engels te leren. Duizenden studenten komen jaarlijks naar dit prachtige land voor een cursus Engels, want Canada maakt het erg plezierig en makkelijk om taallessen te volgen. Meer weten over een taalreis naar Canada? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Waarom een taalcursus in Canada?

Tijdens een taalcursus in Canada ontdek je een ongelooflijk diverse cultuur, of je nu in Toronto of Vancouver Engels leert. Welke stad je ook kiest: Toronto en Vancouver zijn allebei fantastische locaties voor een taalcursus in Canada. Een cursus Engels in Canada biedt ongekende mogelijkheden voor jouw toekomst, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Kortom, waar wacht je nog op?

De taalcursussen van EF zijn personaliseerbaar en dus aan te passen op jouw eigen doelen en leerbehoeften. We bieden verschillende soorten cursussen aan op onze locaties in Vancouver en Toronto:

  • EF Basiscursus: Gericht op het verbeteren van de basis taalvaardigheden. In 20 lessen per week komen de belangrijkste aspecten van de taal aan bod.
  • EF Algemene cursus: Een compleet programma dat je in 26 lessen per week helpt om solide mondelinge, schriftelijke en luistervaardigheden te ontwikkelen.
  • EF Intensieve cursus: Met 30 lessen per week haal je hiermee het meeste uit je lessen in het buitenland en leer je op volle snelheid. Aanbevolen voor volwassenen en professionele studenten die in korte tijd de taal onder de knie willen krijgen.
  • Voorbereiding op officiële examens: Bereid je voor op officiële taalexamens zoals IELTS, TOEFL, TOEIC en Cambridge. Als je op zoek bent naar accreditatie voor de Engelse taal om je academische en professionele doelen te bereiken, dan is dit programma ideaal voor jou.
  • EF Zakelijke cursussen: Leer de basisprincipes van het bedrijfsleven. Dit programma richt zich op praktische communicatie en gespecialiseerde zakelijke woordenschat en is zeer gewild bij jonge professionals en volwassenen. Je studeert met studenten die dezelfde interesses hebben als jij, waardoor je internationaal kunt netwerken.
  • Stageprogramma's: Als je belangrijke werkervaring wilt opdoen, zijn onze stageprogramma's een goede optie. Je kunt de taal studeren, de specifieke woordenschat van het werkgebied leren, je verdiepen in de werkcultuur van het land en je CV een belangrijke boost geven.
  • Universitaire Voorbereiding: Als je erover denkt om te gaan studeren aan een universiteit in Canada, dan is deze cursus je beste optie. We bieden je persoonlijk advies en voorbereiding op alle aspecten van het toelatingsproces aan de universiteit van je keuze.

Wat betekent een taalreis in Canada voor jouw carrièremogelijkheden?

Wanneer je Engels leert tijdens een taalreis in Canada, dan vergroot je je studie- en carrièremogelijkheden terwijl het leven in een andere cultuur jouw horizon verbreed.

Of je nu studeert in het adembenemende landschap van British Columbia aan de Grote Oceaan of liever in de grootstedelijke sfeer van Toronto: jouw taalreis in Canada brengt je naar een avontuur dat je brein uitdaagt en je ogen opent. Maak in je volgende vakantie daarom slim gebruik van je tijd, ga naar het buitenland om je Engelse vaardigheden te verbeteren en ervaar het leven in het buitenland tijdens een taalreis in Canada.

Gastgezin of studentenresidentie tijdens jouw cursus Engels in Canada?

Je kunt je thuis voelen in Canada door ervoor te kiezen om in een gastverblijf te wonen, maar ook door tijdens jouw Engelse cursus juist in een studentenresidentie te verblijven. Als je een onervaren reiziger bent, biedt een gastgezin je een prettig vangnet, waarin je een typische Canadese huiselijke omgeving ervaart en 24/7 je Engels oefent.

Ben je liever wat zelfstandiger? Dan hebben we verschillende residenties en appartementen tot onze beschikking waarin je samenwoont met andere internationale studenten die ook een taalcursus in Canada volgen. Welke accommodatie je ook kiest, je hebt altijd de flexibiliteit die je nodig hebt.

Een taalreis Canada stimuleert culturele uitwisseling

Het leren van een nieuwe taal is altijd een uitdaging, maar als je naar het buitenland gaat en de taal leert waar die gesproken wordt, dan wordt het vanzelf een avontuur. Je leert niet alleen de vocabulaire en grammatica, maar neemt ook een duik in een nieuwe leefomgeving en zult je moeten aanpassen aan de lokale gewoonten en gebruiken.

Een taalreis in Canada zet jouw zintuigen op scherp, haalt je uit je comfort zone en zet je leven tijdelijk op z'n kop. De complete verandering van omgeving zorgt er ook voor dat je tijdens een taalcursus in Canada plotseling openstaat voor het Engels dat thuis nog zo lastig leek. In wat voor een sleur je ook zit, een taalreis in Canada haalt je eruit en zorgt dat je snel weer veel vooruitgang boekt in het leren van de taal.

Dus, ben je overtuigd en klaar om te gaan? Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en maak je klaar voor jouw droomreis naar Canada!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.