Taalcursus in Vancouver

Taalcursus in Vancouver
4.6
671
(671 beoordelingen)
4.6

Met een taalcursus in Vancouver verbeter je je Engels op een schitterende plek. Het grandioze natuurschoon van de stad tussen de Coast Mountains en de Grote Oceaan maakt jouw taalcursus Vancouver extra bijzonder. Meer weten over Engels leren in Vancouver? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

Taalcursus in Vancouver

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver

Taalcursus Vancouver

Canada is een geweldige plek om Engels te leren, en voor zover mogelijk geldt dat nog meer voor Vancouver. De stad ligt aan de westkust van het continent en is de drukst bevolkte stad va het land, waardoor je eenvoudig nieuwe vrienden maakt met wie je kunt oefenen wat je geleerd hebt tijdens jouw Engels leren in Vancouver. De stad is ook een knooppunt op het gebied van software, biotechnologie, videogames en meer, wat je veel kansen geeft om nieuwe carrièremogelijkheden te ontdekken. Heb je zin in wat plezier, ga dan mee met een door onze medewerkers georganiseerde excursies of activiteit: er is altijd wel iets te doen. Tijdens een taalcursus Vancouver spreek je de hele dag door Engels en doe je dat ook nog eens met veel plezier. Ga Engels leren in Vancouver met EF!

Wat heeft een taalreis Vancouver allemaal te bieden?

Onze taalreizen in Vancouver zijn een soort 'twee voor de prijs van één'-deal: je boekt een spannende, avontuurlijke vakantie en doet tegelijkertijd een geweldige taalervaring op. Onze cursussen zijn flexibel en het aanbod is groot, zodat je ongetwijfeld een programma vindt dat aansluit bij jouw doelen en beschikbaarheid, of je nu voor twee weken komt of het hele jaar wilt blijven.

En welke cursus je kiest: al onze taalreizen in Vancouver bevatten hetzelfde uitstekende onderwijs waarin innovatieve lesmethoden en de nieuwste technologie worden gebruikt om de lessen leuk te maken. Vanaf de eerste dag ligt onze nadruk op communiceren, zodat je je Engels overal in de praktijk kunt brengen tijdens jouw avonturen in Canada.

Engels leren in Vancouver: de droom van elke outdoorliefhebber

Ben je outdoorliefhebber, dan zul je een taalcursus Vancouver geweldig vinden. De stad heeft het hele jaar door milde temperaturen en ligt dichtbij zowel water als bergen, zodat je ongeacht je studieperiode altijd de natuur in kunt gaan. Op minder dan een half uur rijden buiten de stad liggen verschillende skigebieden en op drie verschillende rivieren kun je wildwaterraften. Houd je van hiken, dan kun je vanaf de Grounse Mountain Trail en Baden-Powel Trail de schitterende regio van Vancouver aanschouwen. Een taalcursus Vancouver zorgt dat je je Engels verbetert terwijl je Canada's buitengewone natuurschoon ontdekt.

Stel jouw ideale taalreis Vancouver samen met onze studieadviseurs

Dankzij ons grote aanbod en de flexibiliteit van onze taalreizen in Vancouver heb je de kans om jouw ideale taalreis te ontwerpen. We geven je sowieso veel handvaten om het meeste uit jouw omgeving te halen en van Vancouver te genieten.

Verschillende activiteiten en excursies zijn onderdeel van jouw cursus en je krijgt ook vrije tijd waarin je zelf kunt bepalen wat je doet, of dat nu uitrusten of juist het opdoen van nog meer indrukken is. Op onze taalreizen in Vancouver leer je continu Engels, niet alleen maar in de les. Je verbetert je communicatievaardigheden tijdens het skiën, sightseeën, het hiken in de bergen en het zonnen op het strand: bestaat er iets beters?

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.