Alle EF programma's

Programma's in Australië

Programma's in Australië
4.7
955
(955 beoordelingen)
4.7

Australië is een laid-back land met geweldige stranden en surfmogelijkheden. Het leren van Engels in Australië is een mooie manier om je vakantie te combineren met het verbeteren van je Engelse taalvaardigheden. Vraag een brochure aan, leer Engels in Australië en vertrek op avontuur.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

EF Australië

Studeer Engels bij EF Australië en woon in het land dat bekend staat om zijn schitterende landschap en vriendelijke inwoners. Van duiken in het Great Barrier Reef tot het spotten van kangoeroes en koala's in een natuurpark: er liggen meer dan genoeg avonturen op je te wachten in het buitenland. Maar wie Engels leert in Australië gaat niet alleen op natuurreis. Je hebt ook toegang tot de belevenissen in een grote stad met geweldige winkels, nachtleven, en een groot aantal restaurants met keukens vanuit de hele wereld. Meld je aan voor het leren van Engels bij EF Australië en werk aan het bereiken van jouw taaldoelen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Australië. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Kies je favoriete bestemming

Een van de keuzes die je zult moeten maken, is waar je Engels in Australië gaat studeren. We bieden cursussen aan in het hele land, waaronder in Sydney en Brisbane. Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië en een kosmopolitische plek met een grote internationale bevolking. De stad heeft een unieke skyline met de iconische Harbour Bridge en de Sydney Opera House. Kies je voor Brisbane, dan ben je voorzien van veel winkelmogelijkheden, zoals de Queen Street Mall vol grote merkenwinkels en onafhankelijke boetiekjes. Maar waar je ook Engels in Australië gaat leren met EF, je zult de Australische cultuur beter leren kennen tijdens jouw verblijf.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.