Vloeiend Engels

Heb jij altijd al vloeiend Engels willen leren spreken en begrijpen? Dan is Engels leren met EF zeker iets voor jou! Wij geloven dat je een taal sneller vloeiend spreekt als je veel praktische oefening hebt. We bieden Engelse cursussen online, klassikaal en in het buitenland aan. Zo spreek je binnen no time vloeiend Engels. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

EF English Live

18 + jaar
Online
Volg live, door docenten begeleide lessen op elk moment, op elk niveau - op de 's werelds grootste online school.
bestemming: Studeer online, waar ook ter wereld.

Hult EF Corporate Education

Face-to-face, online en in het buitenland
Wees voorbereid op de toekomstige manier van werken met onze innovatieve en resultaatgerichte programma's. Vertrouwd door duizenden bedrijven over de hele wereld.
bestemming: Online trainingen of in-house trainingen ongeacht waar je gevestigd bent.

Welke programma's biedt EF om vloeiend Engels te leren spreken?

EF biedt je talloze mogelijkheden om in het buitenland vloeiend Engels te leren spreken. Zo kun je bijvoorbeeld een taalcursus volgen met studenten van over de hele wereld op één van onze bestemmingen wereldwijd (van 2 tot 52 weken) of een jaar een uitwisselingsprogramma volgen op een middelbare school in het buitenland met het EF High School Year programma. Ook bieden wij mogelijkheden om een volledige bachelor- of masteropleiding in het buitenland te volgen.

Vloeiend Engels spreken met Efekta™ Leersysteem

Als je naar school gaat in het buitenland leer je niet alleen de cultuur van je gastland kennen, je maakt ook vrienden van over de hele wereld. Doordat je vaak alleen Engels als gemeenschappelijke taal hebt met je medestudenten, leer je ook buiten het klaslokaal vloeiend Engels spreken. Ons Efekta™ Leersysteem is vooral gefocust op het leren van communicatievaardigheden, waardoor je snel vloeiend Engels leert.

Engelse les voor beginners en gevorderden

Volg bij EF Engelse les. Weet jij niet precies op welk Engels taalniveau je presteert? Test dan jouw Engels met EF SET, een gestandaardiseerde test die een indicatie geeft van jouw Engelse lees-, luister en spreekvaardigheid. Een Engelse les voor beginners volgt een ander leerproces dan Engelse leren voor gevorderden, die bijvoorbeeld hun zakelijk Engels willen verbeteren. Wat jouw huidige taalniveau ook is, kies voor EF om vloeiend Engels te leren spreken!