Taalkamp

Taalkamp Spaans

Taalkamp Spaans
4.5
1250
(1.250 beoordelingen)
4.5

Een Spaans taalkamp van EF is de perfecte manier om je taalvaardigheden te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en tegelijkertijd een vakantie vol actie te beleven! Of je nou kiest voor een korte periode of langer blijft: je taalkennis gaat ongetwijfeld vooruit gedurende jouw tijd op een Spaans taalkamp. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Spaans taalkamp

Een Spaans taalkamp is een ticket naar de taalkennis die je altijd al hebt willen hebben. Je kunt kiezen uit verschillende programmalengtes en -zwaartes om een voor jou geschikte cursus te volgen en dankzij het brede aanbod aan startdata kun je altijd op het juiste moment beginnen.

Op Spaans taalkamp heb je profijt van het studeren in een kleine klas waarin je veel kansen krijgt om te oefenen met spreken en kan je leraar je alle persoonlijke aandacht geven die je nodig hebt. Ook besteed je tijd aan het ontdekken van de lokale cultuur buiten het klaslokaal. Dankzij onze activiteiten, excursies en vrije tijd is een Spaans zomerkamp van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat leuk en interessant!

Spaans is nuttig

Op Spaans taalkamp leer je een van de meest gesproken talen ter wereld. Honderden miljoen mensen op de planeet spreken Spaans als moedertaal, en nog eens miljoenen spreken het als tweede taal. Na een Spaans taalkamp kun je nog efficiënter met deze mensen communiceren.7

Dankzij het enorme geografische gebied waarin Spaans gesproken wordt, kun je met een klein beetje Spaanse taalkennis al naar ontzettend veel nieuwe gebieden reizen. Een Spaans zomerkamp is niet alleen een ticket naar beter Spaans: het helpt je om de wereld op een hele nieuwe manier te ontdekken!

Ik wil op taalkamp Spaans, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een Spaans taalkamp. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een taalkamp Spaans zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een Spaans taalkamp van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.