ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Buitenlands kamp

Wil jij een heel bijzondere schoolvakantie hebben? Dan is een buitenlands kamp echt iets voor jou! Leer een nieuwe taal en maak nieuwe vrienden. Doe onvergetelijke ervaringen op tijdens een buitenlands kamp, of het nu Pasen, zomer of herfstvakantie is. Volg een taalcursus en word zelfstandiger en onafhankelijker op een kamp in het buitenland.

Buitenlands kamp

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: EngelandVerenigde StatenCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

Wat een buitenlands kamp zo bijzonder maakt

Onze kampen buitenland combineren een taal leren met ongekend plezier! In plaats van alleen een nieuwe taal te leren, kun je jezelf tijdens een buitenlands kamp volledig onderdompelen in de lokale cultuur van het gastland.

En dat terwijl je je favoriete sport of hobby beoefent. Wellicht wil jij paardrijden in Engeland, surfen in Miami of dansen in New York? Welke stad jij ook kiest, elk van onze buitenlandse kampen biedt een uitgebreid vrijetijdsprogramma, dat precies overeenkomt met jouw leeftijd, niveau en interesses.

Buitenlands kamp voor kinderen en jongeren

Tijdens jouw verblijf op een buitenlands kamp krijg je vier keer per week 40 minuten taalles, terwijl de rest van de tijd wordt gevuld met een gevarieerd recreatief programma. Geniet van alle activiteiten van een traditioneel kamp in het buitenland: van speurtochten en vreugdevuren tot activiteiten gericht op jouw interesse.

We hebben een uitgebreid aanbod van buitenlandse kampen voor kinderen, jongeren en studenten wereldwijd. Je kunt kiezen uit onderstaande thema’s:

  • EF Buitenlands kamp Klassiek - Geniet van alle activiteiten van een typisch Brits zomerkamp: kunst en cultuur, optredens, sport en spellen, en dat terwijl je Engels leert in een internationale setting.
  • EF Buitenlands kamp Watersport - Kom in actie op het strand van Malta. Leer watersporten zoals surfen, snorkelen, zeilen, zwemmen en duiken terwijl je je taalvaardigheden verbetert.
  • EF Buitenlands kamp Muziek - Ontdek wat je nodig hebt om een muzikale superster te worden tijdens dagelijkse lessen, gegeven door een professionele mentor.
  • EF Buitenlands kamp Paardrijden - Verbeter je paardrijtechnieken onder toeziend oog van professionele instructeurs. Leer belangrijke Engelse uitdrukkingen terwijl je ritten maakt vanuit lokale stallen.
  • EF Buitenlands kamp Leiderschap - Volg met scholieren vanuit de hele wereld een taalcursus die je leiderschapsvaardigheden, debattechnieken en probleemoplossend vermogen versterkt.

Een buitenlands kamp als voorbereiding op het nieuwe schooljaar

Of je nu een voorbereidingscursus op de middelbare school voltooid of een nieuwe hobby zoekt – EF geeft je de mogelijkheid om tijdens een buitenlands kamp jouw persoonlijke doelen te combineren met een nieuwe taal leren. Kies voor jezelf en investeer in jouw toekomst.

Onze programma’s zijn namelijk flexibel samen te stellen, ongeacht je leeftijd, niveau of interesse. Zo kies jij welke nieuwe taal je wilt leren, hoelang jouw buitenlands kamp duurt en in welke accommodatie je verblijft. Welke leerdoelen jij stelt, dat is helemaal aan jou!

Want een nieuwe taalvaardigheden is niet het enige wat jij mee naar huis neemt. Ook op persoonlijk vlak ontwikkel je je razendsnel op een buitenlands kamp. In het buitenland wonen is een enorme uitdaging. Je doet in korte tijd ontzettend veel nieuwe indrukken op, ontmoet nieuwe mensen van over de hele wereld en verblijft in een onbekende omgeving.

Tijdens een buitenlands kamp leer je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw planning, leerplan en leefruimte. Je leert andere culturen respecteren en accepteren. Met elke uitdaging die je aangaat, krijg je meer en meer zelfvertrouwen. Als je eenmaal thuiskomt van een buitenlands kamp, dan zullen je ouders verbaasd zijn over hoe jij jezelf hebt ontwikkeld.

Buitenlandse kampen van EF staan voor ervaring en veiligheid

Waarom een buitenlands kamp van EF? Simpelweg, omdat wij al meer dan 50 jaar taalcursussen, uitwisselingsprogramma’s en studies in het buitenland aanbieden. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve programma's en hebben wij miljoenen jongeren geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken.

De veiligheid van de kinderen en jongeren is prioriteit #1. Alle personeelsleden van EF, van leraren tot groepsleiders, zijn professioneel opgeleid en 24 uur per dag beschikbaar om de cursisten te helpen en begeleiden.

Buitenlandse kampen vol activiteiten en excursies

Bij onze buitenlandse kampen zijn dagelijks activiteiten en excursies, maaltijden, welkomst- en afscheidsfeesten en een keuze uit drie soorten accommodatie inbegrepen. Kinderen en jongeren verblijven bij een lokaal gastgezin, in een internaat of de EF Campus. Elke opties heeft zo zijn voordelen.

Zo voel je je op de campus natuurlijk een echte universiteitsstudent, terwijl je op het internaat geweldige buitenschoolse activiteiten hebt als sport en andere vrijetijdsbesteding. In een gastgezin leer je de taal pas echt ‘leven’, omdat je met je neus bovenop de dagelijkse routine zit. Zo leer jij de taal en cultuur van het gastland pas echt kennen tijdens onze kampen in het buitenland.

Ik wil op buitenlands kamp met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een buitenlands kamp. Wil jij meer weten over een buitenlands kamp? Of wil jij weten wat een buitenlands kamp kost?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over buitenlandse kampen van EF.