Verenigde Staten

Taalkamp in Los Angeles

Taalkamp in Los Angeles
4.5
410
(410 beoordelingen)
4.5

Een taalkamp in Los Angeles geeft jou de gelegenheid om Engels te gaan leren terwijl je vrienden maakt van over de hele wereld. Ons taalkamp in Los Angeles heeft een goede mix met studenten uit verschillende landen, of je kunt kiezen om met je groep van je eigen land te verblijven voor een meer comfortable eerste reis in het buitenland. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Taalkamp in Los Angeles

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Los Angeles

Taalkamp in Los Angeles

De ''City of Angels'' is een geweldige plek voor een Engels taalkamp. Wie kiest voor een taalkamp in Los Angeles zal profijt hebben van onze zorgvuldig ontwikkelde combinatie van taalonderwijs, activiteiten (die aangepast kunnen worden aan jouw eigen interesses) en vrije tijd. Op taalkamp in Los Angeles zul je continu je Engels oefenen, zelfs na schooltijd. Neem na de lessen de tijd om de stad te ontdekken: een belangrijk centrum van Amerikaanse cultuur media, omringd door enorme gebergten, valleien, bossen en schitterende stranden langs de Atlantische Oceaan.

Waarom zou je voor Los Angeles kiezen?

Waarom zou je uit meer dan 50 bestemmingen juist voor een taalkamp in Los Angeles kiezen? Los Angeles is het epicentrum van de glinsterende Zuid-Californische lifestyle, maar ook een grote, diverse stad met tomeloze energie. Sportfans zullen staan te springen om het idee een professionele honkbal-, basketbal- of footballwedstrijd te bekijken in een van de beroemde stadions in de stad. Ook kun je relaxen op het strand of trendy kleding passen in een boetiekje. Behoefte aan rust en stilte? Ga dan naar Mulholland Drive, een bekende plek uit veel films met schitterend uitzicht over de stad. Een taalkamp in Los Angeles is altijd spannend en leuk.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.