Taalbad

Taalbad
4.9
1673
(1.673 beoordelingen)
4.9

Dompel jezelf volledig onder in een taal naar keuze, of dat nou Frans, Engels of Spaans is, door deel te nemen aan het taalbad programma van EF. Je kunt kiezen uit 10 talen en meer dan 50 bestemmingen wereldwijd op de mooiste locaties vanaf 2 tot 52 weken, of via online of klassikaal onderwijs. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-4 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeFrankrijkDuitslandItalië
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14 - 19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde StatenEngeland

Wat is een taalbad eigenlijk?

  1. Een taalbad is de meest intensieve en effectieve taalcursus
  2. Bij een taalbad leer je een vreemde taal op locatie, in het land waar de taal gesproken wordt
  3. Je spreekt de taal 24/7 met lokale leraren, internationale medestudenten en met je gastgezin
  4. Je leert de taal spreken in dagelijkse situaties en past de theorie meteen in de praktijk toe
  5. Na 6 weken ga je een volledig taalniveau vooruit

Een taalbad bevordert het leren van een vreemde taal. Studenten leren de taal van het land waarin ze verblijven. Heb je interesse in een taalbad Engels of een taalbad Spaans? Dan leer je de taal op een van onze eigen internationale taalscholen gelegen in het centrum van je bestemming. Tijdens je taalbad ontmoet je studenten uit heel de wereld en word je opgevangen in een gastgezin of kies je voor een residentie. Onze programma's zijn beschikbaar voor alle leeftijden en alle niveaus. We bieden dus ook bijvoorbeeld een taalbad Frans voor volwassenen aan.

Waarom kiezen voor een taalbad?

Het deelnemen aan een taalbad is een veilige en effectieve manier om je horizon zowel persoonlijk als professioneel te verbreden door je letterlijk te laten onderdompelen in de taal en cultuur van je gastland. Onze taalbad ervaringen worden volledig op maat van de klant samengesteld. Je kan je ervaring zelf samenstellen. Leer je 1 taal voor 4 weken of 3 talen in 6 weken. Iedere 6 weken ga je gegarandeerd een taalniveau vooruit.

Waaruit bestaan onze taalbadprogramma's?

Onze Franse, Engelse of Spaanse lessen vinden plaats op scholen die volledig in ons bezit zijn. Hierdoor hebben we controle over het hele proces van boeking tot thuiskomst. We selecteren ook onze eigen ervaren docenten, die in kleine groepen zorgen voor een spontane taalverwerving. Je taalwervingsproces zet zich voort in de naschoolse activiteiten met georganiseerde uitstappen in de omgeving. Volg een taalbad Frans, Engels of Spaans en verbeter jouw taalvaardigheden binnen een aantal weken.

Buiten de schooluren krijg je de gelegenheid om de taal te oefenen met native speakers in reële situaties. Je zal daarom niet enkel de standaard zinnetjes moeten oefenen maar ook werkelijk de taal leren gebruiken in dagdagelijkse situaties. Wanneer je met een open geest de nieuwe cultuur en taal omarmt maak je nieuwe vrienden binnen de lokale bevolking en je groep van internationale medestudenten. Onze taalbad programma's komen in verschillende vormen en maten:  zomerkampenzakelijk Engelseen studiejaar in het buitenlandtaalreizen en universitaire voorbereidingen.

Een taalbad in combinatie met een gastgezin of studentenresidentie?

Als accommodatie kun je kiezen uit twee opties, die op de meeste bestemmingen van toepassing zijn. Een verblijf in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin zorgt voor een langdurige blootstelling aan de taal van je gastland. Het leven in een residentie is meer zelfstandig. Je deelt in beide opties een kamer met een medestudent die een andere taal spreekt. Met het EF taalbad programma bereik je jouw persoonlijke taaldoelen. Dompel jezelf onder en vertrek iedere maandag met EF.

Ik wil een taalbad nemen met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor taalbad Frans, Engels of Spaans. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een taalbad zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over taalbad Frans, taalbad Engels of taalbad Spaans.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.