Jouw High School Year in Amerika 🇺🇸

Kom naar een van onze (online) informatiepresentaties!

Ervaar het High School leven in Amerika

Er is niets zo kenmerkend als naar een High School gaan in de VS: de gele schoolbussen, prom night, letterman jackets, naschoolse sporten, schoolclubs en nog veel meer.

Reviews

Annually, we gather insights from our students and host families to continually refine and enhance our exchange program.

See what some of our students and their families say about us:

Adam Boumbar

2020, Texas, 🇺🇸

"I went on a high school exchange with EF in 2019/2020 and this was the best thing I did in my whole life. EF placed me with a wonderful host family that really matched with me. I used to live with them in a really nice house in Austin, Texas."

Anna Svensson

2024, USA, Colorado

With EF I was on a real American campus for three weeks, I had a unique experience that allowed me to make new friends, discover new places and learn English in the best way: by speaking it!

Anna Svensson

2024, USA, Colorado

With EF I was on a real American campus for three weeks, I had a unique experience that allowed me to make new friends, discover new places and learn English in the best way: by speaking it!

Voordelen van een uitwisselingsjaar

Persoonlijke groei

Een jaar in het buitenland helpt je cultureel bewustzijn te ontwikkelen, onafhankelijker te zijn, volwassener te worden en meer zelfvertrouwen op te bouwen. Daarnaast leer je vaardigheden zoals aanpassingsvermogen, leiderschap en probleemoplossingsgericht zijn verder te ontwikkelen.

Vloeiend in het Engels

Aan het eind van jouw jaar in het buitenland, kun je makkelijker praten, lezen en schrijven in het Engels.

Onderdeel van de cultuur

Als een uitwisselingsstudent word je niet alleen vloeiend in het spreken van de Engelse taal. Je wordt ook vloeiend in de cultuur, normen, waarden, en tradities van jouw nieuwe gastland.

Woon bij een Amerikaans gastgezin

Amerikaanse gastgezinnen zijn veel diverser dan de stereotypen die je op tv en in films ziet. Ze komen uit verschillende lagen van de bevolking. Lees meer over onze EF-families en wat ze speciaal maakt.

Bestel een gratis brochure

Een high school exchange is een "once-in-life-time" ervaring. Woon in het buitenland bij een gastgezin en ga naar een lokale high school. Bestel een gratis brochure om er meer over te lezen.

 

Img Gedetailleerd programmaoverzicht

Img School & gastland

Img Programmakosten en opties

Stuur mij een brochure

Vertrouw op EF

40 jaar ervaring

Sinds 1979 en met meer dan 500.000 deelnemers is EF uitgegroeid tot een van's werelds grootste uitwisselingsorganisaties. We weten wat er nodig is voor een succesvol uitwisselingsjaar.

Één team wereldwijd

EF verzorgt het werk omtrent alle voorbereiding van studenten en gastgezinnen, evenals de ondersteuning gedurende het jaar. We werken niet met externe organisaties, EF is verantwoordelijk voor alles tijdens je jaar in het buitenland.

24 uur wereldwijd netwerk

Voel je veilig met EF's bewezen 24-uurs ondersteuningsnetwerk. We zijn zowel ter plaatse in je gastland als thuis in Nederland wanneer dat nodig is.

Grootste selectie

We onderhouden een van de grootste netwerken van goed geselecteerde gastgezinnen. Dit betekent dat je een grotere kans hebt om een gastgezin te vinden dat bij je past.