Gastgezin

Gastgezin
4.9
1823
(1.823 beoordelingen)
4.9

Beleef een maximale culturele uitwisseling door samen met andere internationale studenten bij een gastgezin te verblijven. Zo leer je de cultuur beter kennen, pak je uitdrukkingen makkelijker op en kom je thuis met een authentiek accent. Wil jij weten of bij een gastgezin verblijven iets voor jou is? Lees dan verder.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeFrankrijkDuitslandItalië
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14 - 19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde StatenEngeland

De voordelen van een gastgezin

Alle gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd door ervaren EF-medewerkers en regelmatig bezocht om de kwaliteit en het comfort te bewaken. Tijdens de week verzorgt het gastgezin het ontbijt en diner, in het weekend worden alle maaltijden voorzien. De gastverblijven bevinden zich doorgaans in woonwijken doorheen de hele stad, dicht bij het openbaar vervoer. Veel gastgezinnen hebben al jarenlang ervaring, je voelt je meteen thuis! Kortom: ze maken je tijd in het buitenland compleet.

Waarom kan je beter verblijven in een gastgezin tijdens een EF taalreis?

  • je moet de theorie uit de taallessen meteen toepassen in de praktijk
  • je leert de taal spreken zoals deze echt gesproken wordt, met een authentiek accent, slang en culturele uitdrukkingen
  • je leert niet enkel de taal, maar ook de cultuur begrijpen van je gastland
  • je treedt buiten je comfortzone en staat daarom meer open voor nieuwe ervaringen
  • je kan niet vervallen in je eigen moedertaal en gaat al na 2 nachten dromen in de taal van je gastland
  • iedere 6 weken ga je gegarandeerd een taalniveau vooruit

Gastgezin Engeland

Vertrek met EF naar het buitenland voor een taalcursus van 2 weken tot een volledig jaar. Dompel jezelf onder in een nieuwe taal, maak vrienden van over de hele wereld en beleef de tijd van je leven! Tijdens je trip met EF kan je ook kiezen voor een verblijf in residentie, op campus of in homeshare. Leer één of meerdere van onze 10 talen op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd.

Ga je op taalreis naar Londen, dan kan deze stad groots aanvoelen. In Londen alleen wonen bijna evenveel mensen als in Nederland. Een thuisbasis in deze metropool is geen overbodige luxe. Kies voor een gastgezin in Londen en ontdek de eerder gesloten cultuur van Engeland. Je krijgt een inzicht waar velen geen kans toe krijgen. Natuurlijk gaat dit op voor alle gastgezinnen in Engeland. Verblijf in een gastgezin in de zomervakantie en beleef de tijd van je leven!

Gastgezin Frankrijk

Frans leren in Frankrijk is de meest efficiënte manier om deze taal te leren. Pik het Frans accent op, ga samen zwemmen en picknicken tijdens het weekend. Ontdek de heerlijke Franse keuken, beleef een onvergetelijke tijd en blijf nog lang in contact na je vertrek. EF heeft gastgezinnen in Frankrijk in het hartje van Parijs en Nice.

Gastgezin Amerika

Verblijf tijdens een uitwisselingsjaar in Amerika bij een gastgezin en ontdek dit fantastische land door de ogen van de lokale bevolking. En toch. Wanneer je voor het eerst Amerika bezoekt val je van de ene verwondering in de andere. De grootsheid, de cultuur, de andere manier van leven. Het is niet te vergelijken met België waar je makkelijk van A naar B kan fietsen. Hier neemt iedereen de wagen. Wat een betere gids kan je jou dan wensen dan een gastgezin. Vier samen met je gastgezin in Amerika Independence Day, Halloween, Thanksgiving en Kerstmis.

Vertrek met EF naar het buitenland voor een taalcursus van 2 weken tot een volledig jaar. Dompel jezelf onder in een nieuwe taal, maak vrienden van over de hele wereld en beleef de tijd van je leven! Tijdens je trip met EF kan je ook kiezen voor een verblijf in residentie, op campus of in homeshare. Leer één of meerdere van onze 10 talen op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Vraag een gratis brochure aan voor meer informatie over onze programma’s.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.