Taalcursus in Londen

Taalcursus in Londen
4.8
577
(577 beoordelingen)
4.8

Een taalcursus Engels in Londen is een snelle en effectieve manier om jouw Engelse taalvaardigheden te perfectioneren. Van cultuur en geschiedenis tot en met shoppen en uitgaansleven, een taalreis Londen is de leukste wijze om Engels te leren. Een taalcursus Londen heeft duizenden studenten Engels leren spreken en begrijpen. Dus waar wacht jij nog op? Kom Engels leren in Londen met EF!

Taalcursus in Londen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Waarom een taalcursus Engels in Londen?

Tijdens een taalcursus Engels in Londen raak je gegarandeerd gemotiveerd om Engels te leren spreken en begrijpen. Londen is een van de meest multiculturele steden ter wereld en een pionier op vele gebieden, zoals mode, theater, kunst, koken en de zakelijke wereld. Cursussen Engels in Londen zijn extreem populair, zowel de korte als de langere variant, en hebben een aantrekkingskracht op studenten vanuit de hele wereld, van alle leeftijden en niveau's.

Of je nu een professional bent die op zoek is naar nieuwe uitdagingen of juist een scholier die voor het eerst alleen naar het buitenland wil: een taalcursus Engels in Londen is een beproefde manier om met meer vertrouwen Engels te leren spreken terwijl je een van de leukste steden ter wereld ontdekt. Kom Engels leren in Londen met EF, ontdek de Britse cultuur en maak internationale vrienden.

Gegarandeerde vooruitgang door cursus Engels in Londen met EF

Londen is natuurlijk een prachtige metropool, maar je bent daar niet alleen voor de fun. Door een cursus Engels in Londen hoop je je Engelse taalvaardigheden aanzienlijk te verbeteren. En hoeveel vooruitgang jij uiteindelijk boekt op onze taalschool in Londen, hangt af van meerdere factoren, namelijk:

  • Lengte van taalcursus Engels in Londen - Je kunt kiezen uit verschillende cursuslengten en gaat in twee maanden natuurlijk meer vooruit dan in twee weken. Weet van tevoren welk niveau Engels jij aan het einde van jouw Engelse cursus in Londen wil hebben bereikt.
  • Intensiteit van cursus Engels in Londen - Ook speelt de intensiteit van de taalcursus Engels Londen een rol in het vooruitgaan. Hoe meer lessen je per dag volgt, hoe meer lesstof je kunt behandelen, hoewel vrije tijd natuurlijk ook een essentieel onderdeel is, mits je daarin de taal oefent.
  • Motivatie en zelfvertrouwen tijdens Engels leren in Londen - Tot slot speelt ook motivatie en zelfvertrouwen een rol. Hoe graag wil jij Engels leren in Londen? Maar hoe lang of intensief je ook studeert aan onze school in Londen: je gaat zeker weten vooruit. Hoeveel precies, dat is aan jou.

Onze taalschool in Londen is veilig, modern en comfortabel

In aanvulling op de faciliteiten bieden we een breed scala aan taalcursussen, activiteiten en accommodatiemogelijkheden aan.

  • Zo bieden we op onze taalschool in Londen studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan naschoolse clubs (Netwerkclub, Kunstclub, Businessclub, Nieuwsclub en nog veel meer) waar jij jouw taalvaardigheden verder kunt verbeteren in conversatie met activiteitenbegeleiders en vooral: jouw medestudenten.
  • Al deze naschoolse activiteiten zijn leeftijdsgebonden en hebben een academische, culturele of sociale focus. Onze taalschool in Londen biedt tevens een groot netwerk van bedrijven voor het EF Stageprogramma of EF Vrijwilligersprogramma aan. Ook bieden we de mogelijkheid om een erkend taalexamen af te leggen.
  • Op onze taalschool Londen word je warm en vriendelijk onthaald door een team van professionals, toegewijd aan het leveren van een uitstekende service en ondersteuning.
  • Soms het hele jaar door, maar altijd in de zomermaanden, hebben we op onze taalschool een uitstekende mix van nationaliteiten. Zodoende leer je niet alleen een nieuwe taal en cultuur kennen en ontdekken, maar ook ontmoet je nieuwe mensen van over de hele wereld.

And last but not least ... onze EF-docenten maken het verschil, dat weten we na al die jaren. Alle leraren zijn in het bezit van een lesbevoegdheid en staan gemiddeld al zeven jaar voor de klas. Ze zijn allemaal opgeleid met het EF leersysteem. Maar wat de docenten echt uitzonderlijk maakt, is dat deze toppers zijn geselecteerd op basis van hun enthousiasme, creativiteit en toewijding zodat jij een continue academische en professionele ontwikkeling doormaakt.

Veelgestelde vragen

Hoe lang kun je het beste op taalreis Londen vertrekken?

Als je graag echt vloeiend Engels wilt spreken, dan is er geen betere mogelijkheid dan een taalreis Londen. In zo'n drukke, levendige stad ontdek je de complexiteit van het Britse dagelijks leven dat achter de stereotypen schuilt.

Tijdens onze talenreis Londen verblijf je als onervaren reiziger met een groep studenten uit je eigen land, of bij een internationale groep met studenten vanuit de hele wereld zodat jullie samen Engels kunt oefenen. Of je nu twee weken, twee maanden of nog langer blijft: er is altijd een talenreis Londen die je helpt bij het bereiken van je doelen. 

Engels leren in Londen, wat zijn mijn accommodatiemogelijkheden?

Londen is de meest kosmopolitische stad van Europa en strekt zich mijlenver uit. Het is lastig om een betaalbare verblijfplaats te vinden, maar bij een taalcursus Engels in Londen nemen wij die moeite voor onze rekening. Als je graag van het Britse huiselijke leven wilt proeven, kies dan voor accommodatie in een gastverblijf.

Je eet en kletst thuis met locals terwijl en oefent zo je Engels. Voor een meer zelfstandige levensstijl tijdens jouw taalcursus Londen kun je in een van onze studentenresidenties terecht.

Je woont dan bij medestudenten vanuit de hele wereld, oefent Engels en ontdekt de stad met hen, dag in, dag uit. Neem een boottocht over de Thames, bezoek de London Bridge, ga naar het museum of kijk je ogen uit op Portobello Road. Er is zo veel te doen en ontdekken tijdens een taalcursus Engels in Londen.

Wat zijn de voordelen van een taalreis Londen?

Een van de voordelen van een taalreis Londen is dat er veel verschillende cursussen zijn waaruit je kunt kiezen. Al onze cursussen helpen je bij het verbeteren van je Engels en vergroten jouw zelfvertrouwen in het spreken van de taal, maar als je een specifiek doel hebt kun je een talenreis boeken die jou daar op de meest effectieve manier voor traint.

We bieden taalreizen Londen aan voor studenten van alle leeftijden en taalniveaus. Of je nu op zoek bent naar een werkgerelateerd programma, een academische, intensieve cursus, of juist wat meer tijd om te stad te bezichtigen: wij helpen je bij het samenstellen van een studieprogramma dat het beste aansluit bij al jouw studiebehoeften. 

Ik wil een taalcursus Engels in Londen volgen, what's next?

Wacht niet langer en reserveer een studieplek om Engels te leren in Londen. Wil jij meer weten over een taalcursus Londen? Bijvoorbeeld wat de kosten van een taalcursus Engels in Londen zijn? Neem dan contact op met een van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en stel een gepersonaliseerde cursus Engels in Londen samen. 

Hoeveel kost een taalcursus Engels in Londen?

De kosten van een taalcursus Engels in Londen verschillen per duur en cursusintensiteit. Onze meest populaire cursus kost rond de €2500 voor 4 weken, inclusief lesgeld, accommodatie en maaltijden. Als je een gepersonaliseerde offerte wilt, neem dan contact op met een van onze studiebegeleiders via  03 202 30 70 of download de gratis brochure en stel een op maat gemaakte cursus Engels in Londen samen. 

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.