ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Cursus Italiaans

Is het jouw droom om vloeiend Italiaans te spreken? De meest effectieve manier is om een taalcursus Italiaans te volgen. Een taalreis Italiaans zal een onvergetelijke ervaring voor je zijn en je zult er zeker veel nieuwe vrienden en verbeterde Italiaanse taalvaardigheden aan overhouden. Meer weten over een cursus Italiaans? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Cursus Italiaans

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Italië

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Italië

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Italië

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Italië

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een cursus Italiaans in Italië?

Italiaans is een van die schitterende talen die iedereen wel zou willen leren. Maar hoewel de taal in eerste instantie eenvoudig lijkt, wordt hij een stuk ingewikkelder zodra je een wat hoger niveau bereikt. Onze taalcursus Italiaans focust op het opbouwen van jouw communicatievaardigheden. Je leert nieuwe technieken in de les, oefent ze met je klasgenoten en gaat vervolgens Rome in om daar in de praktijk toe te passen wat je net hebt geleerd.

Deze cyclus van leren en toepassen maakt onze taalcursus Italiaans zo effectief. Of je nu slechts wat Italiaans wilt leren voor je vakanties of graag wilt toegelaten worden tot een Italiaanse universiteit: wij hebben altijd een cursus Italiaans die aansluit bij jouw doelen.

Italiaans leren in het buitenland om de maatschappij te begrijpen

Italiaans leren in het buitenland is dé manier om de Italiaanse maatschappij te begrijpen. Zonder de taal te kunnen lezen en het land met eigen ogen te kunnen zien, heb je geen mogelijkheid om goed vat te krijgen op de Italiaanse cultuur. Of je nu om persoonlijke of zakelijke redenen gemotiveerd bent om de taal te leren, een cursus Italiaans in Italië is de meest effectieve manier om je doel te bereiken.

Onze taalcursus Italiaans is flexibel in lengte, intensiteit en focus. Wil je graag leren over de Italiaanse geschiedenis, dan kan dat. Leg je liever de nadruk op de Italiaanse keuken, dan is dat ook prima. Ga je een officieel erkend Italiaans taalexamen afleggen? We hebben al honderden studenten opgeleid op weg naar succes.

Hoelang kun je het beste op een taalreis Italiaans vertrekken?

Italiaans wordt gesproken door 85 miljoen mensen in en buiten Europa en de taal staat al duizenden jaren centraal in de wereld van kunst, politiek en koken. Op Italiaanse taalreis krijg je inzicht in zowel de rijke geschiedenis als de dynamiek en fascinerende maatschappij van het moderne Italië.

Jouw Italiaanse taalreis kan slechts enkele weken duren als onderdeel van een vakantie of als opfriscursus, maar je kunt ook maximaal een academisch jaar lang blijven zodat je de taal na afloop vloeiend spreekt. Waar je ook voor kiest: Italië is een unieke bestemming, en wij helpen je graag bij elke stap van jouw ontdekkingsreis.

Cursus Italiaans ter voorbereiding op jouw toekomst

Wil je graag Italiaans leren in Italië zelf, meld je dan aan voor een cursus Italiaans. Hoe oud je ook bent en wat je ervaring en doelen ook zijn: er is altijd een voor jou geschikt programma.

Zit je momenteel op de middelbare school en zou je graag aan een Italiaanse universiteit willen studeren? Heb je een tussenjaar en wil je werkervaring combineren met een cursus Italiaans? Of ben je misschien een wat oudere student die zijn taalkennis wil opfrissen in de vakantie? Van vakantiekampen tot zakelijke en academische cursussen Italiaans: wij bieden je altijd de Italiaanse les die jij nodig hebt. Op onze school in Rome biedt een groot aantal verschillende Italiaanse cursussen aan.

Volg een cursus Italiaans in het populaire Rome

Rome is zo'n interessante en populaire toeristenbestemming, dat je elke dag na je jouw cursus Italiaans ongetwijfeld staat te trappelen om de stad in te gaan en het meeste uit jouw tijd in Rome te halen. Voor welke cursus je ook kiest, je krijgt genoeg tijd om de stad te ontdekken. En aangezien het openbaar vervoer in Italië zo goed is, kun je in het weekend zelfs wat verder reizen om de rest van het land te leren kennen.

Slenter door de Romeinse klinkerstraatjes en ga terug in de tijd. Van grote bezienswaardigheden als het Colosseum en het Vaticaan tot rustigere plekken die tot nadenken stemmen: na elke Italiaanse les is het lastig kiezen uit de overdaad aan keuze in deze geweldige stad.

Hoeveel kost een cursus Italiaans?

De kosten van onze taalcursus Italiaans in Italië variëren sterk, afhankelijk van wat je in je programma wilt opnemen:

 • Aantal lessen per week.
 • Duur van het programma; deze variëren van 2-52 weken
 • Extra's die we opnemen in onze prijs:
  • 20, 26 of 32 lessen per week met het EF Efekta™ leersysteem
  • Digitale media en materiaal
  • EFSET-niveautest
  • Certificaat van EF-cursus als je het programma hebt voltooid
  • Toegang tot EF Campus Connect
  • Gratis Wifi op school
  • EF Clubs, musea en galerijbezoeken.

Ik wil graag een cursus Italiaans volgen, wat nu?

Wacht niet langer en boek nu een cursus Italiaans in Italië met EF. Wil jij eerst meer informatie over Italiaans leren, over de accommodatiemogelijkheden, duur van de cursus Italiaans of certificering? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een cursus Italiaans.