Taalcursus in Costa Rica

Een bijzondere aanpak om Spaans te leren is een taalcursus Costa Rica van EF. Alle cursussen kunnen worden aangepast aan jouw planning, niveau en interesses. Dus als je langer wilt blijven om Centraal-Amerika te ontdekken of juist basis-Spaans wilt leren tijdens een korte taalreis Costa Rica: alles is mogelijk tijdens een cursus Spaans in Costa Rica!

Taalcursus in Costa Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.
bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen
Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.
bestemming: Costa Rica
Stad: Playa Tamarindo

Volg een cursus Spaans in Costa Rica hoe jij dat wilt

Tijdens onze taalcursus Costa Rica kun je zelf bepalen hoe lang je wilt blijven, hoe intensief je wilt leren en welke vakken je graag wilt volgen. We geloven dat Spaans leren in Costa Rica niet lukt op een 'one-size-fits-all'-wijze, dus het is ons doel om jou een compleet op maat gemaakte ervaring te bezorgen.

Onze ervaren docenten en begeleiders helpen je met het bepalen van je leerdoelen en samen stel jij een taalprogramma op waarmee je die op snelle en effectieve wijze Spaans kunt leren in dit waanzinnige land. Een Spaanse taalcursus Costa Rica is een unieke kans om een nieuw deel van de wereld te leren kennen en je weg te vinden in een andere cultuur. Je zult direct het verschil merken in jouw taalvaardigheden!

Waarom kiezen voor een taalreis Costa Rica?

Tijdens een taalreis Spaans Costa Rica versterk je je taalvaardigheden in een idyllische omgeving. Je werkt aan je taalkennis met op de achtergrond prachtige stranden, regenwouden en vulkanen. Op een taalreis Costa Rica zit je in een kleine klas zodat je veel Spaans spreekt met de leraar en je medestudenten.

Het lesprogramma richt zich op communicatievaardigheden, zodat je ook buiten het klaslokaal met vertrouwen Spaans zult gaan spreken. In je vrije tijd kun je het vele natuurschoon van dit prachtige land ontdekken. Je verbeterde taalvaardigheden en onvergetelijke avonturen maken onze taalreizen Costa Rica tot een inspirerende belevenis.

Spaans leren in Costa Rica terwijl je zont, surft of danst

Costa Rica is een geweldig land voor bezoekers met interesses die variëren van zonnen en surfen tot rodeo's en salsadansen. Wanneer je je aanmeldt voor een taalcursus in Costa Rica kun je deelnemen aan een groot aantal speciaal voor studenten georganiseerde activiteiten.

Ontdek in jouw vrije tijd het regenwoud, zoef per kabelbaan van boomtop naar boomtop, snorkel in het heldere water om zeeschildpadden te spotten of neem een duik vanaf de perfecte zandstranden. Een cursus Spaans Costa Rica is ideaal voor avonturiers die hun Spaans willen verbeteren op een uitdagende, schitterende bestemming. Ga Spaans leren in Costa Rica met EF! Waar wacht je nog op?

Wat zijn de voordelen van een taalreis Costa Rica?

Het is best lastig om je voor te stellen dat Spaans leren zo ontzettend leuk kan zijn als op onze taalreizen Costa Rica. Het land heeft met name op natuurliefhebbers een enorme aantrekkingskracht. Na de lessen ga je naar de witte zandstranden met perfecte surfgolven, hike je naar watervallen in het regenwoud en spot je wilde dieren.

Je kunt je taalreis Spaans Costa Rica zo vormgeven dat je extra tijd hebt om het land te ontdekken, maar je zult hoe dan ook voldoende mogelijkheden hebben om op pad te gaan. Je bent in een mum van tijd op andere fascinerende bestemmingen als Nicaragua en Panama. Boven alles gaat je Spaans met grote stappen vooruit terwijl je de tijd van je leven hebt op onze taalreizen in Costa Rica.