Taalcursus Japans

Taalcursus Japans
4.7
1242
(1.242 beoordelingen)
4.7

Een goede taalcursus Japans hoort te bestaan uit 2 onderdelen namelijk , taalbeheersing en cultureel begrip. Het is makkelijk om Japans thuis te studeren maar om een betekenisvolle dosis aan cultureel begrip te krijgen, kun je het beste op taalreis Japans gaan. hierdoor word je comfortabeler met de Japanse taal spreken. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus Japans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan

Ontdek bestemmingen

Japans leren is een investering

Een taalcursus Japans is zonder twijfel een waardevolle investering in jouw toekomst, aangezien het de taal van de op twee na grootste economie ter wereld is. Japans leren is niet alleen prachtig en de cultuur is fascinerend, maar wie Japans leert krijgt daarmee ook veel nieuwe onderwijs- en zakelijke mogelijkheden.

Je kunt bijvoorbeeld leraar Japans worden, als vertaler werken of in de financiële wereld aan de slag, om maar iets te noemen! Of je doelen nu persoonlijk of zakelijk zijn, onze taalcursus Japans helpt je om die te bereiken terwijl je een geweldige tijd beleeft in Japan. Een dergelijke ervaring is nergens anders ter wereld mogelijk.

Een taalreis Japans combineert historie met moderniteit

Japan is een land dat de afgelopen decennia voorop liep op het gebied van technologische vooruitgang. Op onze taalreizen in Japan ontdek je een land waarin moderne ontwikkelingen hand in hand gaan met traditie. Innovatieve technologieën zijn onderdeel geworden van onze lessen, zodat het Japans op je eigen tempo kunt leren en je je kunt richten op specifieke onderwerpen die je misschien nog wat lastig vindt.

De cursussen prikkelen je ook om meer van Japan en zijn eindeloze cultuur te ontdekken. We organiseren activiteiten en excursies rondom Tokio en kunnen adviseren waar je in je vrije tijd nog meer naar toe zou gaan. Bekijk snel wat je allemaal kunt beleven op onze taalreizen in Japan.

Veelgestelde vragen

Waar verblijf je tijdens een studie Japans?

Tijdens het Japans studeren kun je kiezen tussen accommodatie in een   gastverblijf en in een studentenresidentie. Met het eerste woon je bij een   Japanse familie in huis. Je oefent je Japans met hen, eet samen en leert er   over de Japanse cultuur. 

Wanneer je besluit om gedurende het Japans studeren in een residentie te   logeren, dan breng je waarschijnlijk wat meer tijd door met de internationale   studenten van jouw programma. De studentenresidentie is centraal gelegen op   een handige plek vlakbij school. In welke accommodatie je na een dag Japans   studeren ook thuiskomt, je zult het er geweldig vinden.

Wat zijn de voordelen van een taalreis Japans?

Op onze taalreizen in Japan leer je niet alleen maar een nieuwe taal, maar verbreed je ook je horizon. Ontdek de serene tempels en de religieuze landschappen die op deze eilandenring prijken. Onze taalreizen in Japan zijn ontworpen met jouw prioriteiten in het achterhoofd.

We maken je extra nieuwsgierig door je het beste van de Japanse cultuur te laten zien en leren je de Japanse vaardigheden die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Leer in een motiverende omgeving, ontmoet ambitieuze studenten vanuit de hele wereld en ontdek de unieke cultuur en landschappen die Japan te bieden heeft.

Waarom een taalcursus Japans?

Onze taalcursus Japans dompelt je zowel in als buiten het klaslokaal onder in de taal. Je kunt onze taalcursus Japans volgen op verschillende niveaus, zodat het programma gegarandeerd aansluit bij jouw behoeften. Of je nu een versnelde cursus wilt volgen of alleen Japanse les wilt volgen tijdens een lange vakantie, we verzekeren dat jouw taalvaardigheden enorm verbeteren als je in Japan studeert.

We kunnen je voorbereiden op een taalexamen voor gevorderden, of focussen op bepaalde onderwerpen die jou het meest interesseren - van hedendaagse kwesties tot historische literatuur! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.