Taalcursus in Japan

Taalcursus in Japan
4.9
930
(930 beoordelingen)
4.9

Maak je klaar om heel veel Japans te leren tijdens een taalcursus in Japan. Je zult Japans leren spreken terwijl je de straten van Tokio verkent. Onze taalcursus in Japan combineert een heleboel vrije tijd en culturele activiteiten. Meer weten over Japans leren in Japan? Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus in Japan

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Ontdek bestemmingen

Waarom een taalcursus in Japan?

Heb je er ooit over nagedacht je aan te melden voor een cursus Japans? Waarom kijk je niet één stap verder en ga je Japans leren in Japan? Een taalcursus in Japan laat je de Japanse cultuur ervaren terwijl je tegelijkertijd jouw taalvaardigheden verbetert. Hoofdstad Tokio is een unieke combinatie van eeuwenoude tempels en ultramoderne technologie, waardoor de stad de epicentrum van het land is geworden.

Gebruik je nieuwe kennis uit jouw taalcursus in Japan om iets te kopen op de vismarkt, uit volle borst mee te zingen in de karaokebar of de fijne kneepjes van het bloemschikken onder de knie te krijgen.

Japans leren in Japan prikkelt de verbeelding

Tokio is een stad die op vele droomlijstjes van reizigers staat. Tijdens een Japanse taalcursus in Tokio mag je deze fascinerende metropool een tijdje je thuis noemen. Of je nu slechts een week of twee intensief komt studeren of veel langer blijft, je gaat veel verder dan wat een toerist van de stad ziet en zal de cultuur leren begrijpen via de taal. Oefen je Japans terwijl je de stad ontdekt en ga je taalvaardigheden met steeds meer vertrouwen toepassen.

Van slenteren door de stad en winkelcentra tot een cruise over de rivier of zelfs hiken op Mount Fuji: een taalcursus in Tokio bezorgt je een taal- en culturele ervaring die je nooit meer vergeet.

Wat zijn de voordelen van de Japanse taal leren in Japan?

Hoewel Tokio's enorme reikwijdte in eerste instantie wat overweldigend lijkt, vind je juist heel erg gemakkelijk je weg in deze stad. En dat wordt alleen maar beter zodra je taalkennis groeit en je met steeds meer vertrouwen de taal spreekt. Dit land biedt voor ieder wat wils: natuurliefhebbers zullen het een uitdaging vinden om Mount Fuji te beklimmen, terwijl fashionista's dagenlang door het winkelgebied Ginza kunnen slenteren. Maak nieuwe vrienden aan de hand van wat je in jouw taalcursus hebt geleerd: er is immers geen betere manier om de ins en outs van Japan te leren kennen dan van een local!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.