Studeren

Studeren in Costa Rica

Studeren in Costa Rica
4.5
950
(950 beoordelingen)
4.5

Studeren in Costa Rica is dé manier om schitterende stranden en een unieke cultuur te ontdekken. Verbeter je Spaans met innovatieve cursussen en activiteiten, waaronder vrijwilligerswerk bij lokale organisaties. Het land staat bekend om zijn biodiversiteit, die je zonder twijfel zult ontdekken tijdens jouw semester of jaar studeren in Costa Rica. Bekijk onze programma's en neem vandaag nog contact met ons op.

Studeren in Costa Rica

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Costa Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Costa Rica

Studeren in Costa Rica

Er zijn veel manieren om te studeren in Costa Rica, dus kies een programma dat in je planning past en helpt om je taaldoel te bereiken. Kortere cursussen met veel vrije tijd zijn bijvoorbeeld ideaal voor een taalvakantie, maar met een langer programma en meer lessen kun je vloeiend Spaans spreken. Welk programma je ook kiest, je zult zeker genieten van alles wat je naast het studeren in Costa Rica zult beleven. Je kunt surfen op wereldberoemde plekken, hiken op vulkanen en door het schitterende groene tropisch regenwoud wandelen. Bezoek een koffieplantage of een rodeocowboy voor een dosis lokale cultuur. Veel plezier en beter Spaans wachten op je wanneer je gaat studeren in Costa Rica.

De weg naar beter Spaans

Na het studeren in Costa Rica zul je veel beter Spaans spreken. Het curriculum omvat spreek- en luisteropdrachten en groepswerk om te verzekeren dat je veel Spaans oefent in de klas. Het studeren in Costa Rica omvat ook sessies in het taallab, waar mulitmediatechnologie het in de klas geleerde nog eens versterkt. Dit alles resulteert in betere taalvaardigheden, ongeacht je startniveau. Als beginner zou je elke 8 weken een taalniveau omhoog moeten gaan, voor gevorderden staat daar zo'n 12 weken voor. Kom daarom studeren in Costa Rica wanneer je snel je Spaans wilt verbeteren voor de toekomst. .

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.