Studeren in Spanje

Door Spaans te studeren in Spanje kun je op een leuke en snelle manier je Spaanse taalvaardigheden verbeteren. Wij bieden studieprogramma's aan in verschillende steden. Zo kan je kiezen voor een strandbestemming zoals Malaga, het stadsleven in Madrid of een combinatie van beiden in Barcelona. Wil je graag een intensieve cursus Spaans volgen van een paar weken? Of liever een jaar studeren in Spanje?

Studeren in Spanje
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalagaMadrid
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen
Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom Spaans studeren in Spanje?

In de internationale wereld waarin we momenteel leven wordt het steeds belangrijker om meerdere talen te beheersen. Spaans is een van de meest gesproken talen in de wereld en Spaans spreken zou je daarom veel voordelen kunnen geven in de toekomst. Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans!

Daarnaast zijn de Zuid-Amerikaanse en Spaanse culturen ook fascinerend en zeker absoluut de moeite waard om je in de taal én cultuur onder te laten dompelen.

Flexibel en gepersonaliseerd Spaans studeren in Spanje

Heb je besloten dat je wilt studeren in Spanje, dan heb je al een belangrijke stap gezet richting vloeiend Spaans spreken. Of je nu een heel jaar de tijd hebt of slechts enkele weken kan studeren in Spanje, je keert huiswaarts met meer vertrouwen om de taal te spreken.

Onze studieprogramma's worden voor elke student op maat gemaakt, aan de hand van je doelen, huidige taalniveau en de beschikbare tijd die je hebt. Wil jij studeren in Spanje na mbo? Of voordat je aan de universiteit begint? Dat kan! Langere programma's beginnen in Spanje op meerdere momenten per jaar, terwijl kortere cursussen elke maandag starten. Met zoveel mogelijkheid kun je altijd studeren in Spanje, wanneer jou dat het beste uitkomt.

Op welke bestemmingen kun je in Spanje studeren?

Er zijn verschillende locaties om met EF te studeren in Spanje. Je kunt kiezen tussen onze drie bestemmingen: Barcelona, Malaga en Madrid. Onze school in de Barcelonese wijk Eixample is een comfortabele leeromgeving vlakbij winkels, openbaar vervoer en entertainment.

  • Wil jij studeren in Spanje? Ga naar kosmopolitisch Barcelona! De architectuur van Barcelona is prachtig, kijk maar naar de Sangrada Familia, Casa Batlló en Casa Museu Gaudi. Naast de vele culturele en historische activiteiten is er ook een relaxte atmosfeer met leuke restaurantjes, palmbomen en een strand.
  • Of vertrek naar het zonnige Malaga! Wil je graag Spaans leren aan de Middellandse Zee? Dan kan je naar onze centraal gelegen school in Malaga, de grootste stad van de Costa del Sol. Malaga brengt je meer een vakantiegevoel met zon, zee en strand. Dit zorgt dan ook voor de goede mix van studeren en ontspannen.
  • En, wat dacht je van het koninklijke Madrid? Voor een professionele setting is onze school in Madrid perfect voor studenten die al aan hun loopbaan zijn begonnen. De hoofdstad van Spanje bruist van het leven en de ondernemende sfeer. Madrid is een levendige stad die nooit stilligt. Je vindt er vele prachtige parken zoals El Parque Retiro waar je van de zon kunt genieten.

Hoelang kun je het best Spaans studeren in Spanje?

Hoelang je het beste in Spanje Spaans kunt studeren hangt af van jouw situatie. Ben jij iemand die nog nooit Spaans heeft gestudeerd? Dan kun je best een langere periode blijven. In een jaar kun je een enorme vooruitgang boeken met Spaans studeren.

Normaal gesproken kun je één niveau stijgen per zes weken. Indien je minder tijd hebt kun je vanaf twee weken met EF op taalreis gaan in Spanje. Dit is de minimum tijdsperiode waarin je vooruitgang boekt.

Omdat een taal leren geleidelijk aan gebeurt en geduld en tijd eist wordt het aangeraden om meerdere weken tot maanden Spaans te studeren om je echt helemaal in de taal én cultuur te kunnen onderdompelen.

Hoeveel kan studeren in Spanje kosten?

Afhankelijk van naar welke van onze drie bestemmingen je wilt gaan, zullen de kosten variëren. Over het algemeen zijn de kosten buiten de lessen relatief lager dan in Nederland. Eten is bijvoorbeeld goedkoper dan in Nederland en de prijzen voor accommodatie variëren afhankelijk van wat je zoekt.

De taalcursussen zelf verschillen in prijs afhankelijk van welke type taalcursus je kiest, hoe lang je gaat en op welke bestemming. Daarom is het moeilijk om vaste prijs te geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw wensen.

Waarom studeren in Spanje met EF?

Een taal leren in het buitenland heeft veel positieve effecten. Studeren in Spanje zal je zo veel meer bijbrengen dan je ooit kan denken. Niet alleen zul je jouw Spaans verbeteren en zul je klaar zijn voor jouw toekomst, maar je zult ook nieuwe vrienden van overal ter wereld maken, in contact komen met een nieuwe cultuur, nieuwe avonturen beleven, uit je comfortzone treden en persoonlijke groei doormaken.

Al deze elementen zullen ervoor zorgen dat je buitenlandse ervaring in Spanje een onvergetelijke en leerrijke ervaring wordt. Zie je jezelf al rondlopen in Barcelona, Malaga of Madrid? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie studeren in Spanje met EF.