Studeren in Singapore

Studeren in Singapore
4.9
976
(976 beoordelingen)
4.9

Kom studeren in Singapore waar je een smeltkroes van Aziatische culturen zult ontdekken. Singapore heeft alles wat een student maar zou willen: heerlijk eten met vriendelijke prijzen, een gastvrije sfeer, stranden, tempels, marktjes en een van de beste shoppingadressen van Azië en heel veel zon. Meer weten over studeren in Singapore? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Studeren in Singapore

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Singapore
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Singapore

Studeren in Singapore

Engels is een officiële taal in Singapore, maar wie eenmaal gaat studeren in Singapore zal snel ontdekken dat in deze stadsstaat nog veel meer talen gesproken worden. Singapore is ontstaan als handelskantoor op de scheepsroute tussen China en Europa en is nog altijd een knooppunt tussen het de westerse en oosterse wereld. De stad is bovendien een ontzettend belangrijke locatie voor internationale handel en heeft een van de meest multiculturele bevolkingen ter wereld. Wie gaat studeren in Singapore wordt onderdeel van deze internationale businessgemeenschap. En indien je graag een universitaire studie wilt volgen in Singapore of in een ander Engelstalig land, dan is studeren in Singapore met EF een geweldig voorbereidingsprogramma.

Eten in Singapore

Tijdens het studeren in Singapore ontdek je een smeltkroes van culinaire tradities. In de Chinese wijken vind je Hainanese kip en noedelmaaltijden, terwijl je in de Indiase wijken authentieke curry's kunt proeven en de Bollywoodmuziek door de straten galmt. Of ga naar de Maleise gebieden in de stad, waar kokosmelkrijst en visstoofpot op het menu staan. Bovendien heeft het Brits-koloniale verleden niet alleen de Engelse taal, maar ook typisch Engelse pubs, aardappelpuree en Engelse worstjes achtergelaten. Studeren in Singapore is de ultieme kans om multicultureel te eten en in één stad een culinaire wereldburger te worden.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.