Studeren in Ierland

Studeren in Ierland
4.7
816
(816 beoordelingen)
4.7

Kom studeren in Ierland, dit land is een geweldige plek om te studeren. Er is genoeg plezier te beleven zonder dat je overspoeld wordt met studenten. Van korte zomerprogramma's voor tieners tot en met langere studieprogramma's voor studenten en volwassenen, we hebben diverse studieprogramma's in Ierland. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Studeren in Ierland

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Studeren in Ierland

Wie gaat studeren in Ierland heeft veel mogelijkheden om een academisch programma op maat te maken. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in een vakgebied, variërend van mode en ontwerpen tot hotel en toerisme, en tijdens je verblijf zelfs stage lopen in die branche. Ook kun je je voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen zoals de TOEFL-test of het Cambridge-examen. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het toelatingsproces indien je aan een universiteit in Ierland of het Verenigd Koninkrijk wilt studeren. En kom je juist voor een leuke vakantie, dan hebben we ook geweldige vakantieprogramma's om voor korte tijd te studeren in Ierland.

De Ierse cultuur

Er zijn zo ontzettend veel goede redenen om te studeren in Ierland: het wonen op een mysterieus, schitterend eiland met inwoners met een van de meest charmante accenten van de Engelstalige wereld, bijvoorbeeld. Geniet van de open en praatgrage Ierse mensen wanneer je na de les naar een café of museum gaat. Trek een Guinness open die recht vanuit de fabriek komt en vier St. Patrick's Day in stijl met een groene hoed op. Wie gaat studeren in Ierland kan in het weekend het golvende groene landschap en de rotsachtige Atlantische kust ontdekken. En vergeet niet dat Ierland slechts een korte vlucht van Engeland vandaan ligt: perfect voor een lang weekend of om na afloop van jouw studieprogramma te bezoeken.