Studeren in Dublin

Studeren in Dublin
4.6
644
(644 beoordelingen)
4.6

Ga studeren in Dublin met enthousiaste studenten van over de hele wereld. Onze studieprogramma's in Dublin bestaan uit een grote mix van nationaliteiten, maar iedereen heeft een gezamenlijke doel: het verbeteren van hun Engels. Studeren in Dublin is een geweldige manier om Ierland te leren kennen. Lees verder en ontdek of studeren in Ierland bij jou past.

Studeren in Dublin

Studeren in Dublin

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Studeren in Dublin

Wil je zowel je Engels verbeteren als de Ierse cultuur leren kennen, dan is studeren in Ierland de ideale combinatie. Dublin is een levendig stadje, enerzijds groot genoeg om altijd interessant te blijven en anderzijds klein genoeg om jezelf nooit een nummer te voelen. Je kunt kiezen uit een groot aantal studieprogramma's in Dublin, of je nu een absolute beginner bent of juist al jaren Engelse les hebt gehad en nu echt vloeiend Engels wilt leren spreken. En of je misschien alleen je Engels wilt verbeteren voor op reis of de taal nodig hebt voor je toekomstige studie of loopbaan: studeren in Ierland helpt je bij het bereiken van je doelen. Bekijk alle beschikbare programma's in Dublin zodat we jouw studieperiode in het buitenland kunnen gaan plannen.

Ontdek Dublin terwijl je studeert

Studeren in Dublin loont studenten van alle leeftijden. Leer Engels en ontdek de grootste en belangrijkste stad van Ierland terwijl je de vriendelijke charme van de Ierse mensen ervaart. Of je nu komt voor een taalkamp in je vakantie of een serieuze student bent die voor een langere periode wil studeren in Dublin, je wilt naast je lessen ongetwijfeld genoeg vrije tijd hebben om de stad te doorkruisen en tegelijkertijd je Engels te oefenen met de locals. Bewoner de schitterende architectuur van Dublin Castle en de grootste kerk van Ierland, St. Patrick's Cathedral, ga naar de dierentuin of proef bier in de Guinness-brouwerij: er zijn in Ierland altijd genoeg bezienswaardigheden die bij je passen!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.