Taalreizen

Jongerenreizen

Jongerenreizen
4.8
1586
(1.586 beoordelingen)
4.8

Je zomervakantie op een leuke en nuttige manier te besteden? Met de jongerenreizen van EF ga je samen met leeftijdsgenoten naar één van onze 50 bestemmingen om een nieuwe taal te leren. Deze taalreizen jongeren zijn speciaal ontworpen voor jou! Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Jongerenreizen

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Leer een nieuwe taal kennen met de jongerenreizen van EF

De jongerenreizen van EF zijn vooral gericht op het gebruiken van de taal in de dagelijkse communicatie. Zo kun je wat je geleerd hebt tijdens de lessen meteen in de praktijk brengen tijdens de vele uitstapjes die EF op jouw bestemming organiseert. Je kunt kiezen uit een basisprogramma, een intensief programma of een groepsreis en bepaalt zelf welke taal je op welke bestemming wilt leren.

Onze jongerenreizen brengen je naar één van onze zorgvuldig uitgekozen A-locaties die jou volop de gelegenheid geven om de plaatselijke cultuur en de mooie plekjes van het land te leren kennen. Laat jezelf onderdompelen in al het moois wat de wereld te bieden heeft en kies een van EF's jongerenreizen buitenland.

Ik wil een jongerenreis maken, wat nu?

Wacht niet langer, reserveer jouw plaats en maak een jongerenreis in Europa! Wil je meer weten over onze jongerenreizen naar het buitenland? Bijvoorbeeld over de kosten, accomodatie of cursustype? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de jongerenreizen van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.