Taalreizen

Taalreis Engels

Taalreis Engels
4.9
1475
(1.475 beoordelingen)
4.9

De beste manier om jouw Engelse taalvaardigheden te verbeteren is een taalreis Engels. Waar je ook besluit heen te gaan, je keert met nieuw zelfvertrouwen huiswaarts. Onze taalreizen Engels zijn van de hoogste kwaliteit en we garanderen dat je elke 6 weken een niveau vooruit zal gaan. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaCanadaIerlandAustraliëZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaZuid-AfrikaSingapore

Waarom taalreizen Engels?

Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld: wie zou het niet probleemloos willen spreken? Of je nu beter Engels wilt leren spreken voor op school, je toekomstige studie of je carrière, onze taalreis Engels is de beste manier om de taal onder de knie te krijgen.

De belangrijkste succesfactoren van onze taalreizen Engels zijn het dagelijks studeren in kleine groepjes en het constant Engels oefenen terwijl je jouw bestemming ontdekt en nieuwe mensen ontmoet. Praten met de buurman of slenteren door een winkel gaat je heel gemakkelijk af tijdens onze taalreis Engels naar het buitenland. Zo leer je de hele dag door Engels door de theorie in de praktijk te brengen, in gesprek met andere jongeren, gastgezin of huisgenoten.

Taalreis Engels op maat gemaakt voor alle leeftijden en opleidingsniveau's

Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke scholier, student of volwassene heeft dezelfde (leer)behoeften. Bij EF erkennen we de verschillen en hebben daarom besloten taalreizen Engels op maat aan te bieden. Onze taalreizen - variërend van 2 tot 52 weken - starten elke maand en worden aangeboden in drie verschillende cursusintensiteiten:

Type taalcursus

Intensiteit

Omschrijving

EF Taalreis Engels Intensief

32 lessen per week

Leer zo snel mogelijk alle facetten van een vreemde taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn

EF Taalreis Engels Algemeen

26 lessen per week

Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalreis Engels, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen

EF Taalreis Engels Basis

20 lessen per week

Focus op communiceren in de nieuwe taal en geniet van vrijetijdsbesteding op één van onze bijzondere bestemmingen

Special Interest Lessons: van examenvoorbereiding Cambridge tot loopbaanontwikkeling

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw taalreis Engels aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, examenvoorbereiding, kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en sector- en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw taalreis Engels in het buitenland een investering voor de toekomst.

Waarom een taalreis Engels van EF de beste optie is

Leer de Engelse taal snel en effectief tijdens een taalreis Engels jongeren. Als jij besluit om op taalreis Engels te gaan met EF, dan kun jij kiezen uit taalcursussen voor diverse niveau's, van verschillende lengtes, die elke maand beginnen en compleet aan jouw doelen en interesses zijn aangepast.

Jij gaat dan ook gegarandeerd vooruit tijdens een taalreis Engels, en dat terwijl je de een nieuwe cultuur en samenleving ontdekt met nieuwe internationale vrienden. Maar waarom kiezen voor een taalreis Engels van EF, vraag je je af? Om de volgende redenen:

  • Gepersonaliseerde taalreis: Stel jouw ideale taalreis Engels samen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.
  • Gegarandeerde vooruitgang: Elke zes weken dat jij op taalreis Engels bent, ga jij gegarandeerd omhoog in lees-, spreek-, en luistervaardigheid.
  • Internationaal netwerk: Tijdens jouw taalreis Engels zijn honderden jongeren en volwassenen, scholieren en studenten van over de hele wereld, samen op taalreis met jou!
  • Internationaal erkend: EF is een van de weinige taalscholen die universitair geaccrediteerde taalreizen Engels aanbieden op diverse bestemmingen.
  • Een complete ervaring: Een taalreis Engels is meer dan alleen de Engelse taal leren. EF biedt jou een complete ervaring, inclusief activiteiten, excursies en persoonlijke begeleiding.

Veelgestelde vragen

Waar kun je op taalreis Engels met EF?

Je weet dat je graag mee wilt met een van onze taalreizen Engels, maar weet je ook al waar naartoe? Singapore? Canada? Engeland? We bieden taalreizen Engels aan over de hele wereld, van Zuid-Afrika tot en met de Verenigde Staten. Welk land je ook kiest, je kunt altijd bij locals thuis logeren in een gastverblijf, of in een van de studentenresidenties samen met klasgenoten uit de hele wereld.

In een gastverblijf word je ondergedompeld in de taal en cultuur van de locals, aangezien je hun dagelijks leven meemaakt. Verblijf je liever met medestudenten, een groep gelijkgestemden bestaande uit jongeren en volwassenen, dan kunnen jullie samen op pad en tegelijkertijd Engels oefenen in alledaagse situaties. Welke details van onze taalreizen Engels jou ook aanspreken, het is altijd opwindend om de definitieve keuze te maken.

Waar verblijf ik tijdens mijn taalreis Engels?

Welk land je ook kiest voor jouw taalreis Engels, je kunt altijd bij locals thuis logeren in een gastverblijf, of in een van de studentenresidenties samen met klasgenoten uit de hele wereld. In een gastverblijf word je ondergedompeld in de taal en cultuur van de locals, aangezien je hun dagelijks leven meemaakt. Verblijf je liever met medestudenten, een groep gelijkgestemden bestaande uit jeugd en volwassenen, dan kunnen jullie samen op pad en tegelijkertijd Engels oefenen in alledaagse situaties. 

Wat kost een taalreis Engels?

De kosten van een taalreis Engels zijn afhankelijk van de cursus die jij kiest, de bestemming en de duur van jouw studieprogramma. Onze studieadviseurs helpen jou graag om jouw Engelse taalreis zo goed mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Neem contact op met één van onze studiebegeleiders via  03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een Engelse taalreis van EF.  

Ik wil op taalreis Engels met EF, wat nu?

Onze studieadviseurs helpen jou graag met de definitieve keuze maken. Wil jij eerst zelf nog wat onderzoek doen? Meer weten over de bestemming, duur van een taalreis Engels, accommodatie of kosten? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een de taalreizen Engels van EF. 

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.