Taalreis Spaans

Taalreis Spaans
4.7
683
(683 beoordelingen)
4.7

Als jij je niet comfortabel voelt om Spaans te spreken, is er geen betere manier dan op een taalreis Spaans te gaan om met zelfvertrouwen de taal te leren spreken. Onze taalreizen Spaans bestaan uit Spaanse lessen met talloze oefenmogelijkheden in de praktijk, zoals tijdens groepsexcursies en sportactiviteiten. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalreis Spaans?

Bij EF onderkennen we de verschillen. Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke student heeft dezelfde (leer)behoeften om een nieuwe taal als Spaans te leren. Een taalreis organiseren voor kinderen is iets anders dan een taalreis Spaans voor volwassenen. Daarom bieden wij bij EF Taalreizen Spaans op maat aan.

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Spaans taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger Spaans taalniveau. Want: een taalreis Spaans is de meest effectieve leermethode.

EF Taalreis Spaans voor alle leeftijden, niveau's en interesses

Onze taalreizen Spaans variëren van 2 tot 52 weken en starten elke maand. Heb jij interesse in een taalreis Spaans dan kun je kiezen uit een aantal bestemmingen. Ons programma-aanbod bestaat uit drie verschillende niveau's en intensiteiten:

  • EF Taalreis Spaans Basis - Focus op communiceren in de Spaanse taal en geniet van vrijetijdsbesteding in Spanje of Costa Rica
  • EF Taalreis Spaans Algemeen - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Spaanse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Taalreis Spaans Intensief - Leer zo snel mogelijk de formele Spaanse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Op welke bestemmingen bieden wij een Spaanse taalreis aan?

Misschien vind je het lastig om te bepalen waar jouw taalreis Spaans naartoe gaat. Kies bijvoorbeeld voor Barcelona, een stad met kosmopolitische charme. De lessen worden gegeven in de wijk Eixample, in de buurt van de schitterende Sagrada Familia en de Ramblas. Je krijgt veel kansen om te kletsen met zowel locals als medestudenten terwijl je de vele restaurants en boetiekjes bezoekt.

Maar overweeg ook zeker Madrid als bestemming van jouw taalreis Spaans. Ons schoolgebouw in de hoofdstad van Spanje staat in de wijk Salamanca, midden in een buurt vol historische markten en restaurants. Maak indruk met je hoge taalniveau Spaans terwijl je met medestudenten en vrienden naar een stierengevecht gaat of leert flamencodansen.

Malaga, aan de Spaanse Costa del Sol, is ook een uitnodigende bestemming voor jouw taalreis Spaans. In deze kustplaats baad je in het warme zonlicht en word je omringd door warme gebouwen, waarin tegenwoordig charmante winkeltjes, cafés en restaurants gevestigd zijn en je je Spaans kunt oefenen.

Of kies voor een Spaanse taalreis in Costa Rica!

Maar overweeg ook zeker Playa Tamarindo, aan de westkust van Costa Rica. je zult verliefd raken op dit populaire surfstadje met zijn warme vibe en schitterende landschap. In onze grote gerenoveerde villa geniet je van de lessen in de buitenlucht, het uitzicht op het naastgelegen bos waar dierengeluiden vandaan komen, en de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen en kooklessen te nemen als onderdeel van jouw taalreis Spaans.

Ik wil op taalreis Spaans met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een van onze taalreizen Spaans. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een Spaanse taalreis zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een EF Taalreis Spaans.