Taalreis Spaans

Taalreis Spaans
4.5
1155
(1.155 beoordelingen)
4.5

Er geen betere manier om met zelfvertrouwen Spaans te leren spreken dan op een taalreis naar Spanje te gaan. Onze taalreizen Spaans bestaan uit Spaanse lessen met talloze oefenmogelijkheden in de praktijk, zoals tijdens groepsexcursies en sportactiviteiten. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalreis Spaans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: SpanjeCosta Rica

Waarom een taalreis Spaans?

Waarom zou je met EF op taalreis gaan? Er zijn verschillende voordelen aan het leren van de Spaanse taal:

Spaans is een wereldtaal

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Met 463 miljoen sprekers is het niet alleen een van de talen met de meeste moedertaalsprekers, maar is het ook wereldwijd populair. In totaal spreken 75 miljoen mensen Spaans als tweede taal. Als je het onder de knie hebt, kun je gemakkelijk communiceren in Latijns-Amerika en in landen als Spanje en de VS. Dit opent de deuren naar een onbekende wereld die op je wacht, vol met nieuwe culturele ervaringen en spannende avonturen.

Een taalreis Spaans biedt carrièreperspectieven

Spaans is ook een van de belangrijkste talen op het werk. Als je internationaal carrière wilt maken, kunnen je Spaanse vaardigheden zeker van pas komen. Spanje en veel landen in Latijns-Amerika, zoals Mexico, Colombia en Chili bieden een aantal wereldwijd succesvolle bedrijven met interessante carrièremogelijkheden en zijn daarnaast vaak belangrijke zakenpartners voor internationale bedrijven.<.p>

Spaans leren tijdens een taalreis garandeert niet alleen een goed taalniveau, maar ook interculturele vaardigheden die uiterst nuttig zijn bij onderhandelingen en vergaderingen. Misverstanden over zaken als begroetingen, deadlines en afspraken en algemene communicatie kunnen gemakkelijk worden vermeden doordat je een begrip verkrijgt van de Spaanse cultuur. Dus als je je wilt onderscheiden bij sollicitaties, zijn taalreizen Spaans voor volwassenen uitstekend voor je CV.

Het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling

Naast je taalvaardigheden helpt een verblijf aan een Spaanse taalschool je ook om te groeien als persoon. Voor jongere studenten is het vaak de eerste keer dat ze op reis gaan. Je onafhankelijkheid en zelfvertrouwen, bijvoorbeeld bij het vragen naar de weg in het Spaans of het oplossen van problemen, zullen tijdens je reis een flinke boost krijgen.

Maar naast jongeren zijn taalreizen Spaans ook voor volwassenen een geweldige kans om aan zichzelf te werken. Vooral voor verlegen mensen is het een ervaring die hen uit hun gebruikelijke comfortzone haalt. Tegelijkertijd is er door de open, gezellige sfeer in de taalscholen en met het EF team ter plaatse genoeg steun om deze uitdaging met plezier en nieuwsgierigheid aan te gaan.

Je legt nieuwe contacten en maakt vrienden door samen te leren

Of het nu gaat om professionele contacten of gewoon goede vriendschappen met interessante leeftijdsgenoten van over de hele wereld, je zult genoeg tijd hebben om mensen te leren kennen. Dit is niet alleen goed voor je Spaans niveau en je zelfvertrouwen in het communiceren, maar zorgt ook keer op keer voor levenslange contacten. Veel van onze deelnemers hebben jaren na hun taalreis Spaans nog steeds contact met andere cursisten, hun gastgezinnen of zelfs lokale vrienden!

EF Taalreis Spaans voor alle leeftijden, niveau's en interesses

Een van de grootste voordelen van EF is de flexibiliteit en keuzevrijheid. Wil je 2 weken op taalvakantie of een heel jaar Spaans leren? Wil je liever meer vrije tijd of juist zo snel mogelijk zo veel mogelijk leren? Ligt je focus meer op het voorbereiden op een examen of een nieuwe baan? Wij bieden voor elk van deze doelen een geschikte cursus Spaans in het buitenland.

Onze taalreizen Spaans variëren van 2 tot 52 weken en starten elke maand. Van korte verblijven tot intensieve cursussen – er is genoeg keuze! Een taalreis Spaans is geschikt voor alle leeftijden en behoeften, van studenten en tieners tot volwassenen en senioren. Afhankelijk van je voorkeuren kun je je cursus Spaans ook uitbreiden met verschillende keuzevakken, zoals Spaanse grammatica of zelfs beroepsspecifieke cursussen. Als je wilt kun je je taalcursus Spaans ook aanvullen met internationaal erkende taalexamens zoals DELE, stages, of vrijwilligerswerk. We garanderen dat je met EF binnen de kortste keren tastbare vooruitgang boekt.

Ons programma-aanbod bestaat uit drie verschillende niveau's en intensiteiten:

  • EF Taalreis Spaans Basis - Focus op communiceren in de Spaanse taal en geniet van vrijetijdsbesteding in Spanje of Costa Rica
  • EF Taalreis Spaans Algemeen - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Spaanse taalcursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Taalreis Spaans Intensief - Leer zo snel mogelijk de formele Spaanse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Welke optie je ook kiest: Onze taalcursussen Spaans in het buitenland combineren formele taallessen en landspecifieke lessen met verschillende activiteiten en veel vrije tijd. Op deze manier word je helemaal ondergedompeld in de Spaanse taal en kun je vervolgens je nieuw verworven taalvaardigheden gelijk verbeteren door ze constant en direct toe te passen.

Op welke bestemmingen bieden wij een taalreis Spaans aan?

Misschien vind je het lastig om te bepalen waar jouw taalreis Spaans naartoe gaat. Kies bijvoorbeeld voor Barcelona, een stad met kosmopolitische charme. De lessen worden gegeven in de wijk Eixample, in de buurt van de schitterende Sagrada Familia en de Ramblas. Je krijgt veel kansen om te kletsen met zowel locals als medestudenten terwijl je de vele restaurants en boetiekjes bezoekt.

Malaga, aan de Spaanse Costa del Sol, is ook een uitnodigende bestemming voor jouw taalreis Spaans. In deze kustplaats baad je in het warme zonlicht en word je omringd door vele gebouwen, waarin tegenwoordig charmante winkeltjes, cafés en restaurants gevestigd zijn waar je Spaans gelijk kunt oefenen.

Maar overweeg ook zeker Playa Tamarindo, aan de westkust van Costa Rica. Je zult verliefd raken op dit populaire surfstadje met zijn warme vibe en schitterende landschap. In onze grote gerenoveerde villa geniet je van de lessen in de buitenlucht, het uitzicht op het naastgelegen bos waar dierengeluiden vandaan komen, en de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen en kooklessen te nemen als onderdeel van jouw taalreis Spaans.

Ik wil op taalreis Spaans met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een van onze taalreizen Spaans. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een Spaanse taalreis zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een EF Taalreis Spaans.

Veelgestelde vragen

Wat is de beste bestemming voor een cursus Spaans in het buitenland?

De meeste moedertaalsprekers zijn te vinden in Spanje en landen in Latijns-Amerika. Daarom bieden wij onze taalreizen Spaans aan op droombestemmingen zoals Barcelona, Malaga en Playa Tamarindo in Costa Rica.

Welke van deze bestemmingen jou het meest aanspreekt, hangt natuurlijk af van je persoonlijke omstandigheden. In Barcelona kun je bezienswaardigheden zoals de Sagrada Família of Parc Güell bewonderen, klassieke Spaanse gerechten proeven in de hipste eetgelegenheden van de stad en even bijkomen van het stadsleven op het strand.

In Malaga woon je daarentegen in een levendig cultureel centrum dat barst van de restaurants, clubs en evenementen. De prachtige, door palmbomen omringde zandstranden van de Costa del Sol zijn kilometerslang en je kunt ze verkennen per kajak of jetski.

Als je liever Spaans leert op een ander continent, dan is Costa Rica de perfecte bestemming voor jou! Dit tropische land tussen de Caribische Zee en de Stille Oceaan heeft genoeg avontuur voor je in petto. Playa Tamarindo aan de Pacifische kust zal je meteen betoveren door de warme sfeer en het prachtige landschap. Buitensporten zoals hiken, snorkelen en surfen maken net zo goed deel uit van een taalreis Spaans als middagen op de witte stranden of excursies in het regenwoud.

Waarom Spaans leren op een taalreis met EF?

Met meer dan 50 jaar ervaring kun je écht op EF vertrouwen, in elke fase van je taalreis. We voorzien je van alle informatie die je nodig hebt voordat je een bestemming en een van onze cursussen kiest - persoonlijk, online of telefonisch. Wanneer je boekt, zorgen wij voor het grootste deel van de organisatie: de accommodatie, de cursus, de vluchten, de excursies, de aankomst en het vertrek, en zelfs de nodige verzekeringen. Zo begin je ontspannen en goed voorbereid aan je taalreis Spaans.

Je bent ook flexibel en hebt een team aan je zijde waar je altijd op kunt rekenen in geval van speciale verzoeken, wijzigingen of annuleringen.

Ter plaatse profiteer je van taalscholen die door ons worden beheerd. We vertrouwen niet op derden, maar zijn persoonlijk aanwezig, ongeacht de bestemming, om je de best mogelijke ondersteuning te bieden tijdens je cursus. De excursies worden door ons begeleid, net als de accommodatie. EF selecteert zelf gastgezinnen en beoordeelt deze regelmatig om ervoor te zorgen dat je het best mogelijke verblijf hebt.

Is een taalcursus Spaans geschikt voor beginners?

Je kunt een taalcursus Spaans volgen als absolute beginner, zonder enige voorkennis. Je hoeft je geen zorgen te maken of het niveau te hoog of te laag voor je is. We beoordelen je taalniveau aan het begin van je cursus met behulp van een test en delen je dan in een geschikte leergroep in.

Op deze manier voel je je niet te veel of te weinig uitgedaagd en bereik je je leerdoelen in een tempo dat voor jou comfortabel is. Als je sneller vordert dan verwacht of het niet goed kan bijhouden, kun je met het lokale team overleggen om naar een andere klas over te stappen.

Wat maakt een taalreis met EF zo effectief?

Bij EF weten we dat niet iedereen op hetzelfde tempo leert en niet elke student dezelfde (leer)behoeften heeft bij het leren een nieuwe taal als Spaans. Daarom bieden wij bij EF Taalreizen Spaans op maat aan.

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Spaans taalonderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger Spaans taalniveau. Want: een taalreis Spaans is de meest effectieve leermethode.

Of het nu in Spanje of Costa Rica is, onze taalscholen voldoen allemaal aan de nieuwste leerstandaarden. Ze hebben ruime faciliteiten waar je je Spaans kunt verbeteren met behulp van innovatieve technologie. Omdat groepsinteractie en plezier deel uitmaken van de ervaring, zorgen gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad, het terras en de lounge met spelconsoles ervoor dat je nieuwe vrienden kunt maken in het Spaans.

Kan ik Spaans leren in 3 maanden?

Uiteraard! Dankzij onze speciaal ontworpen leermethode kunnen we garanderen dat je elke 6 weken een nieuw niveau Spaans bereikt als je de lessen regelmatig volgt. Dus als je als beginner begint op niveau A1 (eerste basis taalvaardigheid), is het heel goed mogelijk om je Spaans binnen 3 maanden naar niveau B1 (goede taalvaardigheid) te brengen.

Natuurlijk zul je tijdens een intensieve cursus van een aantal maanden meer vooruitgang boeken dan tijdens een taalreis van twee weken, maar je zult nog steeds verrast zijn hoeveel je Spaans verbetert na slechts een korte tijd in het buitenland.

Of het nu in Spanje of Costa Rica is, onze taalscholen voldoen allemaal aan de nieuwste leerstandaarden. Ze hebben ruime faciliteiten waar je je Spaans kunt verbeteren met behulp van innovatieve technologie. Omdat groepsinteractie en plezier deel uitmaken van de ervaring, zorgen gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad, het terras en de lounge met spelconsoles ervoor dat je nieuwe vrienden kunt maken in het Spaans.

Hoeveel kost een taalreis Spaans?

Dat hangt af van het programma, de bestemming en de reistijd. Vanwege de reiskosten is Costa Rica bijvoorbeeld duurder dan een taalcursus Spaans in Barcelona of Malaga. Daarnaast zijn er voor een langer verblijf in landen zoals Costa Rica bijvoorbeeld ook visumkosten.

Afhankelijk van de cursus zijn bepaalde extra's zoals accommodatie bij een gastgezin, soms met maaltijden, en bepaalde rondleidingen en evenementen al inbegrepen. Je moet echter wel zelf wat budget inplannen voor winkelen, restaurantbezoek of excursies, afhankelijk van je voorkeuren. Ons team adviseert je graag over de totale kosten. Je kunt meer informatie over prijzen en inbegrepen extra's vinden in onze gratis brochure voor taalreizen Spaans.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.