Spanje

Taalcursus Barcelona

Taalcursus Barcelona
4.9
612
(612 beoordelingen)
4.9

Volg een taalcursus Spaans in Barcelona. Deze bruisende, historische stad heeft een internationale reputatie. Onze taalcursus Barcelona kan worden aangepast aan jouw planning, niveau en interesses. Waar wacht je nog op? Vertrek op een taalreis Barcelona en keer met zelfvertrouwen huiswaarts. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus Barcelona

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona

Waarom een cursus Spaans Barcelona?

Wat je plannen en doelen ook zijn, tijdens onze cursus Spaans in Barcelona kunnen jouw dromen uitkomen. Wil je niets liever dan aan een Spaanse universiteit studeren? Heb je je pijlen gericht op een carrière in de internationale zakenwereld? Misschien wil je alleen maar wat Spaans leren in Barcelona, vrienden maken en genieten van je vrije tijd in Spanje?

Met een groot aantal cursussen Spaans in Barcelona voor internationale studenten van alle leeftijden en taalniveaus zijn we trots op ons aanbod van flexibele, op maat gemaakte studieprogramma's. Volg een taalcursus Barcelona met studenten vanuit de hele wereld en merk hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden. Wie weet droom jij binnen de kortste keren in het Spaans!Wat betekent een taalreis Barcelona voor jouw toekomstige carrière?

Na Chinees is Spaans met zijn 400 miljoen native speakers de meest gesproken moedertaal ter wereld. Spaanse taalkennis geeft je niet alleen toegang tot de rijke Spaanstalige cultuur van Spanje en Latijns-Amerika, maar je vergroot ook je carrièremogelijkheden wanneer je een van de belangrijkste talen ter wereld spreekt.

Onze taalreis Barcelona focust op vloeiend leren spreken, en in onze kleine klassen krijg je veel persoonlijke aandacht en tijd om de taal te oefenen. Of je nu een korte of langere taalreis Barcelona kiest: onze ervaren leraren helpen je bij het bereiken van jouw Spaanse taaldoelen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een taalreis Barcelona?

Een taalreis Barcelona brengt je naar de hoofdstad van de noordelijke regio Catalonië, de perfecte plek om Spaans te leren. De Catalaanse cultuur heeft veel opvallende kenmerken die anders zijn dan in de rest van Spanje. Op jouw Spaanse taalschool in het hart van Barcelona leer je het standaard Spaans, maar kun je ook een keuzevak over Catalaanse cultuur volgen.

Tijdens jouw taalreis Barcelona kun je je voorbereiden op het officiële DELE-taalexamen, stage lopen bij een bedrijf in Barcelona, of juist focussen op de basisprincipes om die zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Na de les kun je de eigenzinnige cultuur, het drukke leven op straat en het prachtige strand van Barceloneta ontdekken. 

Wat zijn mijn accommodatiemogelijkheden voor Spaans leren in Barcelona?

Veel aspecten van je cursus Spaans Barcelona kun je helemaal zelf bepalen, zoals je accommodatie tijdens jouw verblijf in deze toonaangevende stad. Of je nu een tweeweeks vakantieprogramma volgt of aan een jaar durende uitwisseling deelneemt; je kunt zowel in een gastverblijf als in een studentenresidentie wonen.

Een residentie biedt je onafhankelijkheid en de mogelijkheid om het echte stadsleven te ervaren op een centrale locatie vlakbij onze taalschool. Maar tijdens je taalcursus Barcelona kun je ook bij locals thuis wonen, samen maaltijden nuttigen en de denkwijze en standpunten van de Catalanen leren kennen. In beide gevallen zul je je Spaans oefenen buiten het klaslokaal. Waar wacht je nog? Kom Spaans leren in Barcelona met EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.