Spanje

Taalcursus in Malaga

Taalcursus in Malaga
4.9
613
(613 beoordelingen)
4.9

Kies voor een taalcursus Spaans in Malaga om je Spaans te verbeteren en dit schattige stadje écht te leren kennen. Malaga staat door haar zon, strand, bars en hotels bekend als toeristenbestemming, maar herbergt ook goed verstopte interessante historische en culturele attracties. Meer weten over Spaans leren in Malaga? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Een gepersonaliseerde taalcursus Malaga voor jou en niemand anders

Een taalcursus Malaga is niet alleen geweldig om Spaans te leren, maar ook om de cultuur te begrijpen. We bieden veel programma's aan om uit te kiezen, die bovendien kunnen worden aangepast om aan te sluiten op jouw behoeften. Zo ontwerp je je perfecte taalcursus Malaga: je bepaalt zelf de startdatum, lengte, zwaarte en taalniveau, en kiest de keuzevakken die je graag zou willen volgen, van Spaanse film tot geschiedenis en koken.

Of je nu slechts een beetje Spaans wilt leren voor op vakantie of langetermijnplannen hebt om in een Spaanstalig land te werken: er is altijd een taalcursus Malaga die je helpt om je doelen te bereiken.

Een taalreis Malaga stimuleert jouw cultureel besef

Wil je graag Spaans leren op een culturele bestemming met een geweldig nachtleven, dan is een taalreis Malaga iets voor jou. Architectonische hoogstandjes zoals het Romeinse Theater, de Alcazaba, en het Malaga Theater tonen het belang van de stad in de Romeinse, Moorse en Renaissancetijd aan.

Een taalreis Malaga brengt je bovendien naar de geboortestad van Pablo Picasso. In je vrije tijd kun je zijn werk bekijken in het lokale Picasso Museum. Aan de rand van de stad wachten schitterende stranden op je en in de bruisende clubs kun je dansen tot de zon weer opkomt. Er zijn weinig betere manieren denkbaar voor de juiste mix van onderwijs en ontspanning dan een taalreis Malaga.

Spaans leren in Malaga biedt meer dan een reguliere taalcursus

Hoewel Malaga vaak bestempeld wordt als toeristenbestemming met drukke bars en overvolle stranden, heeft deze stad je veel meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt. Tussen de lessen van jouw taalcursus Spaans in Malaga door kun je geboorteplaats van Picasso bezichtigen, een rondleiding krijgen door een eeuwenoud Romeins theater of de prachtige architectuur van de kathedraal van Malaga bewonderen.

Volg je een wat langere taalcursus Malaga, dan kun je in het weekend en in je vrije tijd ook plekken wat verder weg bezoeken: je kunt bijvoorbeeld Madrid en Barcelona ontdekken of zelfs naar Marokko gaan. Welke cursus Spaans leren in Malaga je ook volgt, je zult veel meer uit jouw taalcursus Malaga halen dan bij een regulier taalprogramma.

Hoelang kun je het beste Spaans leren in Malaga?

Absorbeer de Spaanse zon en woordenschat snel en effectief met onze bewezen les- en leermethode. Onze cursussen variëren van enkele weken tot een aantal maanden. Hoe lang je ook blijft, je gaat gegarandeerd elke zes weken een taalniveau omhoog.

Want, op onze taalreis Malaga wissel je klassikale lessen af met vrije tijd. Dit verzekert je van voldoende tijd om Spaans te leren, te relaxen op het strand en uit te gaan. Tijdens georganiseerde activiteiten zoals flamencodansen leer je meer over de lokale cultuur en de excursies helpen je om meer van Spanje te zien. Een taalreis Malaga is jouw ticket naar betere Spaanse taalvaardigheden en buitengewoon veel plezier. Waar wacht je nog op? Ga Spaans leren in Malaga met EF!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.