Taalreis Frans

Taalreis Frans
4.5
1248
(1.248 beoordelingen)
4.5

Met een taalreis Frans zul je sneller Frans leren spreken dan op welke manier dan ook. Je krijgt uitstekende Franse lessen en een heleboel mogelijkheden om je vaardigheden te ontwikkelen, bij je gastgezin, met medestudenten of in de straten van het kosmopolitische Parijs of schitterende Nice.

Meer weten over taalreizen Frans? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalreis Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Waarom Frans leren tijdens een taalreis?

Frans is een van de meest gesproken en geleerde talen ter wereld. Of het nu in Canada, Frankrijk, België of Madagaskar is, wie in deze taal kan communiceren heeft in veel landen een duidelijk voordeel. Dit kan niet alleen handig zijn voor je volgende vakantie, maar helpt ook in je professionele leven.

Communiceren met Franstalige collega's of klanten is veel gemakkelijker na een taalreis Frans. Werkgevers letten steeds meer op taalvaardigheden op Cv’s, dus je hebt een betere kans om zowel een baan te krijgen als op de carrièreladder te klimmen als je een taalreis Frans hebt afgerond.

Maar een periode in het buitenland geeft je ook andere belangrijke vaardigheden naast taalvaardigheid. Je krijgt meer zelfvertrouwen en leert niet alleen om te gaan met onbekende situaties, maar maakt vooral een enorme persoonlijke groei door.

Je wordt ruimdenkender en oefent in het praten met een grote verscheidenheid aan mensen - een garantie voor effectievere communicatie en het gemakkelijker opbouwen van relaties in je toekomstige dagelijkse leven. Waarom maandenlang Franse les volgen op de plaatselijke school als je in een mum van tijd betere resultaten kunt behalen tijdens een taalreis Frans? Leef en leer Frans op een taalreis en dompel jezelf volledig onder in de cultuur van Frankrijk en de taal. Dus waar wacht je nog op?

Onze cursussen Frans richten zich op communicatievaardigheden zodat je zelfverzekerder Frans kunt spreken. Het maakt niet uit of je als beginner of met voorkennis aan je taalcursus Frans begint. Je wordt geplaatst op basis van je bestaande vaardigheden, zodat jij jouw leerdoelen in een comfortabel tempo kunt bereiken.

Een taalreis Frans voor alle niveaus, leeftijden en interesses

Bij EF onderkennen we de verschillen. Niet iedereen leert op hetzelfde tempo en niet elke deelnemer heeft dezelfde (leer)behoeften om een nieuwe taal te leren. Daarom bieden wij bij EF taalreizen Frans op maat aan. Onze cursussen variëren van 2 tot 52 weken en starten elke maand. Heb jij interesse in een taalreis Frans dan kun je kiezen uit twee bestemmingen, Parijs en Nice. Ons cursusaanbod bestaat uit drie verschillende niveaus en intensiteiten:

  • EF Taalreis Frans Basis - Leer op een eenvoudige manier communiceren in het Frans en geniet van alle pracht en praal die Parijs en Nice te bieden hebben.
  • EF Taalreis Frans Algemeen - Verkrijg een uitstekend taalbegrip tijdens deze taalreis Frans, van spreken en begrijpen tot lezen en schrijven.spreken en begrijpen tot lezen en schrijven.
  • EF Taalreis Frans Intensief - Leer zo snel mogelijk alle aspecten van de Franse taal en behaal leerdoelen die jou verder brengen in jouw studie of toekomstige loopbaan.

Jouw taalreis Frans kun je personaliseren. Dat betekent dat je je taalreis kunt aanpassen aan jouw interessegebieden met keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven, Franse examenvoorbereiding, Franse kunst, cultuur en tradities, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken. Zo maak je van jouw taalreis Frans een investering voor jouw toekomst, die wellicht wel in Parijs of Nice ligt.

Waar kun je op taalreis Frans met EF?

Je kunt op onze taalreizen Frans naar het kosmopolitische Parijs of juist de zonnige Franse Rivièra. Vanaf hier kun je de middag doorbrengen met Frans leren op het strand, dat op loopafstand ligt. In Parijs daarentegen heb je maar een paar minuten nodig om hoogtepunten te bereiken, zoals de beroemde winkelstraat Champs-Elysées en de Jardin des Tuileries aan de Seine.

Op onze taalreizen Frans voel je je snel thuis in jouw accommodatie, of dat nu met locals in een gastverblijf is of in een studentenresidentie vlak bij het schoolgebouw.

Alle scholen zijn uitgerust met de nieuwste onderwijstechnologie en moderne faciliteiten. Speciale voorzieningen zoals een zonneterras, studentenlounges of een keuken voor Franse kooklessen maken van elke school een plek waar je je snel thuis zult voelen tijdens je taalreis Frans.

Taalreis Frans in kosmopolitisch Parijs

Als je je graag onderdompelt in het glamoureuze stadsleven van één van de populairste steden van Europa, is een verblijf in Parijs perfect. De hoofdstad biedt kunst, architectuur, mode, eten en de unieke Parijse stijl.

Na de lessen verbeter je je Frans op een natuurlijke wijze terwijl je langs de Seine, de glorieuze Arc de Triomphe en de meesterwerken in het Louvre wandelt. Terwijl je kletst in cafés, bistro's en op terrassen, geniet je van het werk van straatartiesten, muzikanten en mimespelers.

Taalreis Frans in het schitterende Nice

Naast Parijs kun je met onze taalreizen Frans ook naar Nice, aan de Côte d'Azur. Het weer is er het hele jaar door goed en gezien de schitterende kustlijn zul je veel tijd buitenshuis willen doorbrengen. Het strand en de charmante oude stad zullen je betoveren, net als het uitzicht vanaf de kasteelheuvel over de baai die glinstert in de zon en de levendige promenade.

De lessen 's ochtends focussen op communicatievaardigheden, zodat je snel met vertrouwen Frans spreekt. Je hebt continu de mogelijkheid om met medestudenten in het Frans te praten terwijl jullie een café au lait drinken, door wereldberoemde boetiekjes struinen, van het heerlijke weer genieten op het strand, of het energieke nachtleven van Nice ontdekken.

Waarom kiezen voor een taalreis Frans met EF?

Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij waar jij naar op zoek bent, als het een taalreis Frans betreft. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve taalprogramma's en hebben wij miljoenen jongeren en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Nu nog die van jou! Waarom je voor EF moet kiezen:

  • Inspirerende taalscholen - EF heeft centraal gelegen taalcampussen in Parijs en Nice. Met topfaciliteiten en de nieuwste onderwijstechnologieën creëren wij de ideale leeromgeving voor jou, zodat jij binnen mum van tijd de Franse taal vloeiend spreekt.
  • Voel je thuis bij ons - Om je je thuis te laten voelen in de lokale Franse cultuur, bieden we vijf verschillende accommodatiemogelijkheden aan. Of je nu kiest voor een verblijf bij één van onze Franse gastgezinnen of op campus - je bent verzekerd van kwaliteit en comfort.
  • Verwacht een ongekend avontuur - Ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je samen met nieuwe vrienden jouw bestemming verkent je EF-activiteitenmanager zal een kalender vol evenementen plannen. Boek activiteiten al voor vertrek via EF Campus Connect of op je school.
  • Maak vandaag al vrienden - - EF Campus Connect is een online sociaal netwerk voor EF-studenten. Moet je nog vertrekken of keer je al huiswaarts, op EF Campus Connect vind je alles wat je nodig hebt om het maximale uit je basis, algemene of intensieve cursus te halen.

Ik wil op taalreis Frans met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een geweldig avontuur in Frankrijk. Wil jij meer weten? Bijvoorbeeld over de kosten van een taalreis Frans? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over EF Taalreizen Frans.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.