Taalreizen in Frankrijk

Taalreizen in Frankrijk
4.9
840
(840 beoordelingen)
4.9

Het is een spannend moment als je besluit om een taalreis in Frankrijk te ondernemen. Onze taalreis Frankrijk bestaat uit een Franse cursus met de focus op communicatieve vaardigheden, een heleboel activiteiten en vrije tijd om samen met je nieuwe vrienden ondergedompeld te worden in de Franse cultuur. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalreizen in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Waarom op taalreis Frankrijk?

Waar je ook naartoe gaat in Frankrijk, op elke met bomen omzoomde laan en in elk steegcafeetje zul je de ongekende Franse 'joie de vivre' ervaren. Een talenreis Frankrijk is net zo belangrijk voor je taalvaardigheden als voor je culturele integratie in het Franse leven. Zo leer je bijvoorbeeld genieten van de ogenschijnlijk simpele combinatie van brood, goede wijn en een goed gesprek. Dat neemt niet weg dat het een uitdaging kan zijn om een goed gesprek te waarderen als je het niet goed begrijpt! Onze talenreis Frankrijk brengen je naar het stijlvolle Parijs of de zonovergoten Côte d'Azur en zijn beide de perfecte keuze als je snel met vertrouwen Frans wilt spreken om zo de Franse levensstijl te kunnen waarderen.

Frans is een wereldwijde taal

Frans studeren is méér dan alleen maar relaxen in cafés en wandelen langs de Middellandse Zee. Frans wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gesproken en is de officiële taal van meer dan 30 landen en autonome gebieden. Een talenreis Frankrijk geef je toegang tot deze grote, groeiende Franstalige wereld, en opent deuren over de hele planeet, van Europa tot de Pacifische eilanden. Dankzij onze innovatieve lesmethoden en nadruk op communicatievaardigheden zul je al vanaf het begin van jouw talenreis Frankrijk koffie kunnen bestellen en plannen maken voor nieuwe avonturen - uiteraard allemaal in het Frans.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.