Taalreizen in Frankrijk

Taalreizen in Frankrijk
4.4
620
(620 beoordelingen)
4.4

Het is een spannend moment als je besluit om een taalreis in Frankrijk te ondernemen. Onze taalreis Frankrijk bestaat uit een Franse cursus met de focus op communicatieve vaardigheden, een heleboel activiteiten en vrije tijd om samen met je nieuwe vrienden ondergedompeld te worden in de Franse cultuur. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice

Waarom op taalreis Frankrijk?

Waar je ook naartoe gaat in Frankrijk, op elke met bomen omzoomde laan en in elk steegcafeetje zul je de ongekende Franse 'joie de vivre' ervaren. Een talenreis Frankrijk is net zo belangrijk voor je taalvaardigheden als voor je culturele integratie in het Franse leven. Zo leer je bijvoorbeeld genieten van de ogenschijnlijk simpele combinatie van brood, goede wijn en een goed gesprek. Dat neemt niet weg dat het een uitdaging kan zijn om een goed gesprek te waarderen als je het niet goed begrijpt! Onze talenreis Frankrijk brengen je naar het stijlvolle Parijs of de zonovergoten Côte d'Azur en zijn beide de perfecte keuze als je snel met vertrouwen Frans wilt spreken om zo de Franse levensstijl te kunnen waarderen.

Frans is een wereldwijde taal

Frans studeren is méér dan alleen maar relaxen in cafés en wandelen langs de Middellandse Zee. Frans wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gesproken en is de officiële taal van meer dan 30 landen en autonome gebieden. Een talenreis Frankrijk geef je toegang tot deze grote, groeiende Franstalige wereld, en opent deuren over de hele planeet, van Europa tot de Pacifische eilanden. Dankzij onze innovatieve lesmethoden en nadruk op communicatievaardigheden zul je al vanaf het begin van jouw talenreis Frankrijk koffie kunnen bestellen en plannen maken voor nieuwe avonturen - uiteraard allemaal in het Frans.