Er resten nog een paar plaatsen voor de intake van september!
EF Pre-Master Programma
EF Pre-Master Programma

EF Pre-Master Programma

Verkrijg vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle master
30/32 Lessen/week
(Lessen van 40 minuten)
  • Niveaus:
    Bovengemiddeld / Gevorderd
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Startdata;
    Januari / April / Juni / September

Op maat gemaakt programma
Studeer voor 6, 9 of 11 maanden en kies uit academische vakken als International Business, Marketing, Rechten, Kunst en Ontwerpen en veel meer. Tijdens dit programma krijg je de nodige taal-, research- en studievaardigheden die nodig zijn om te slagen in een veeleisende omgeveing. Speciale modules gecombineerd met voorbereidingen op de IELTS, TOEFL, GMAT en GRE examens helpen je om jou klaar te stomen op je vervolgstudie.

Beschrijving:
De EF Pre-Master- en Pre-MBA programma's zijn ideaal voor studenten die Engels of Duits niet als moedertaal hebben, maar toch een master of MBA willen behalen aan een internationale universiteit in de UK, US, Canda, Australië of Duitsland. Deze programma's bieden alle vereiste taaltechnische, academische en vakspecifieke vaardigheden voor een masterstudie of MBA in het buitenland.

 

Omschrijving:
Het EF Pre-Master programma is ideaal voor studenten die Engels niet als moedertaal hebben maar toch een master of MBA willen behalen aan een Engelstalige universiteit. Deze programma’s bieden alle vereiste taaltechnische, academische en vakspecifieke vaardigheden voor een masterstudie of MBA in het buitenland.

Personaliseer je programma
Voor 6 of 9 maanden volg je vakken binnen de richting van jouw keuze, zoals International Business, Marketing, Rechten, Social Sciences, etc. Werk aan je nodige taalvaardigheden, research en studievaardigheden die noodzakelijk zijn voor een succesvolle Engelstalige studie. Hierna volg je specifieke modules in een vakgebied naar keuze, zodat je de ultieme voorbereiding krijgt op een vervolgstudie. We helpen je ook met de voorbereiding op een examen dat nodig is voor toelating, zoals IELTS, TOEFL of GMAT.

Studie-adviseurs begeleiden je naar succes
Als onderdeel van je programma krijg je een persoonlijke University Pathway Manager toegewezen. Hij of zij helpt je met het researchen, selecteren en aanmelden bij verschillende universiteiten. Tijdens je gehele programma is hij of zij beschikbaar voor continue coaching en support.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je stijgt elke zes weken* één niveau Engels als je alle lessen bijwoont en alle opdrachten uitvoert. Afhankelijk van je studievoortgang kan dit ook sneller gaan. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis tot het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels