Wij zijn open - EF's veilig leren garantie tijdens Covid-19
EF Pre-MBA Programma
EF Pre-MBA Programma

EF Pre-MBA Programma

Werk aan de vaardigheden die je nodig hebt voor een master.
30/32 Lessen/week
(Lessen van 40 minuten)
  • Niveaus:
    Bovengemiddeld / Gevorderd
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Startdata:
    Januari / April / Juni / September

Omschrijving: 
Het EF Pre-MBA programma geeft je de Engelse en academische vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn aan een MBA programma met een hoge ranking. Ook krijg je coaching rondom je inschrijving.

 

Personaliseer jouw programma 
Studeer voor 6 of 9 maanden een onderwerp naar keuze: International Business, Marketing, Law, Social Sciences en nog veel meer. Doe de noodzakelijke taal-, studie- en onderzoeksvaardigheden op die nodig zijn om te slagen in de veeleisende Engelstalige academische studies. Volg daarna gespecialiseerde modules binnen jouw verkozen studiedomein, om je voor te bereiden op je masterprogramma. We bereiden je ook voor op de nodige toelatingsexamens, zoals IELTS, TOEFL, GMAT en GRE.

Ondersteuning door onze experts om jou te helpen slagen 
Als deel van jouw programma zal een University Pathway Manager je ondersteunen in jouw zoektocht, keuze en het applicatieproces voor masterprogramma's. Deze expert zal voor jou ter beschikking zijn voor ondersteuning en begeleiding gedurende je volledige EF-programma .

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Onze leergarantie betekent dat je elke zes weken een taalniveau vooruitgaat. Zo niet, dan studeer je gratis totdat je dat wel doet. De grafiek links laat de gemiddelde vooruitgang zien.